Vichy Aqualia Thermal UV (Ochronny krem nawilżający)

• 29 czerwca 2011 o 4:02
    Godny polecenia
    Moim ulubionym do tej pory kremem byl Vichy Aqualia Thermal- Mineral Balm, jednak jego minusem bylo to, ze nie zawiera on zadnych filtrow. Postanowilam wyprobowac wiec tenze o lzejszej konsystencji i z filtrami. Nie sadzilam ze cos moze mi zastapic moj kosmetyk wszech czasow jakim jest krem, o ktorym wspomnialam wczesniej, a jednak... Krem ma przyjemnie lekka konsystencje, delikatnie pachnie, szybko sie wchlania, idealny pod makijaz. Nie zauwazylam zeby sie rolowal jak wsponiaja niektore recenzentki... Jak dla mnie jest perfekcyjny na lato, jedynym minusem dla niektorych moze byc ze buzia sie nieco blyszczy. Jak dla mnie to zadna przeszkoda bo i tak zawsze nakladam odrobine podlkadu dla wyrownania koloru cery(mam blizny potradzikowe). Jestem bardzo zadowolona, ze zaryzykowalam i na pewno na pierwszym opakowaniu sie nie zakonczy. Używam tego produktu od: 1miesiac Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 20 lutego 2011 o 22:23
    najlepszy!
    Delikatny, ledwie wyczuwalny zapach, łatwa aplikacja dzięki opakowaniu z dozownikiem, minimalne świecenie buzi po nałożeniu, nie bieli, nie zapycha mojej mieszanej cery, szybko się wchłania, nie roluje się pod makijażem. NAJWAŻNIEJSZE: oprócz powyższych zalet to jedyny znany mi krem na dzień dostępny w aptece cały rok z tak wysokim filtrem UVA (PPD18!). Rezultat? Żadnych piegów, przebarwień, zaczerwienionej skóry. Opakowanie ładne, estetyczne, trwałe, świetnie sprawdza się w podróży. Używam tego produktu od: dwa lata Ilość zużytych opakowań: dwa
    maocudo
    21 kwietnia 2010 o 16:50
    coś za coś
    Dobry krem nawilżający z dobrym filtrem ale niestety jak większość kremów z filtrem świeci się dość mocno. Dlatego używałam tylko w słoneczne dni gdy nie byłam w pracy i nie nakładałam makijażu. Polecam raczej dla suchej skóry, dla mieszanej niezbędne jest często matowienie co pewnie nie pozostaje bez wpływu na efektywność filtra. Używam tego produktu od:jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań:1
  • 12 kwietnia 2010 o 10:51
    Jak dla mnie W SAM RAZ!!! :)
    Bardzo fajny, lekko nawilża (mam skóre mieszaną) chroni, właśnie takiego kosmetyku szukałam - nie za wysokie filtry plus nawilżenie. Nie zapycha!!! :)Super jak dla mnie na okres wczesnej wiosny, jesieni i zimy. Podoba mi się zapach, opakowanie, konsystencja. Oczywiście cena nie jest zachęcająca, jednak ja raczej preferuje kremy do buzi tylko apteczne, a te niestety trochę kosztują :/ Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań:3 opakowania
    lalaith
    15 stycznia 2010 o 19:06
    Świetne filtry
    Kupiłam ten krem ze względu na połączenie świetnej ochrony przeciwsłonecznej (PPD 18, co zdarza się zwykle w blokerach a nie w kremach nawilżających) i nawilżania, które mnie nie zawiodło. Krem delikatny, bezzapachowy, świetnie nawilża, łagodzi podrażnienia, wzmacnia skórę i redukuje jej wrażliwość. Nie zapchał mnie, a mam cerę bardzo podatną na zapychanie. Pewnie go jeszcze kupię, jak znajdę jakąś fajną ofertą na allegro, bo jak narazie jedynym minusem jest w nim wysoka cena. Używam tego produktu od: kilka miesięcy temu Ilość zużytych opakowań: ok 60 próbek po 1,5 ml