Soraya Balsam po opalaniu chłodząco - łagodzący ultranawilżający

• 12 sierpnia 2014 o 14:19
    świetny
    bardzo ładnie pachnie, spełnia swoją funkcję - łagodzi podrażnienia i świetnie chłodzi skórę, przynosząc szybką ulgę. zauważyłam też, że zmienia kolor skóry z czerwonej w brązową, dla mnie rewelacja, bo zawsze opalam się na czerwono. Używam tego produktu od: drugie wakacje Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
    lisek65
    26 maja 2014 o 21:26
    Dla mnie cudo
    Niesamowity! Miałam go na wyjeździe w Grecji kilka lat temu i przyniósł niesamowite ochłodzenie i redukcję zaczerwienienia posłonecznego. Stosuję go dalej, ale nie wiem czy to był inny, czy zmieniono formułę, ale kiedyś był z niebieskimi granulkami, to był jeszcze lepszy. Zdecydowanie dobry na delikatne zaczerwienienia po opalaniu. Ładnie je redukuje i zmienia w delikatny brąz (mam niesamowicie jasną cerę i zawsze opalam się na czerwono). Polecam trzymać go w lodówce wówczas jest jeszcze przyjemniej :D Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: prawie 3
    o_t
    8 maja 2014 o 19:37
    Nawet fajny
    Wprawdzie nie był to najlepiej chłodzący balsam jaki miałam, ale miło się go używało. Zabrałam go na wakacje na Kanary i nie żałuję. Wprawdzie smarowałam się nim wtedy bardzo często (albo nawet przesadnie), ale skóra wyglądała całkiem dobrze i balsam działał kojąco. Konsystencję ma podobną do preparatów z filtrem tej samej firmy. Może go jeszcze kupię, ale chciałabym wypróbować najpierw kilka innych - może któryś mnie zachwyci. ;) Używam tego produktu od: chyba około roku Ilość zużytych opakowań: 1
  • 7 sierpnia 2013 o 19:36
    Mój ulubiony :) Polecam
    Balsam kupiłam w Biedronce zachecił mnie zapachem stwierdziłam ze skoro juz mamy Lato to przyda sie :) i nie myslałam wtedy jeszcze ze az tak bardzo bede z niego zadowolona ! :) Moja mama również -napewno go kupimy ponownie :) Bardzo fajny balsam po opalaniu, przyjemny zapach szybko sie wchłania i skóra nawilzona * naprawdę przynosi ulgę * nawilża skórę i chłodzi * dzięki niemu skóra nie schodzi
    anjya
    30 lipca 2013 o 18:31
    Dobry
    Bardzo fajny balsam po opalaniu :) + naprawdę przynosi ulgę + nawilża skórę + dzięki niemu skóra nie schodzi + skóra przestaje być ognistoczerwona :) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego