Helena Rubinstein Glorious Mascara Striking Curl & Volume

• 24 lutego 2012 o 17:33
    czy ja wiem??
    mam kilka tuszy w domu, ale z żadnego nie jestem do końca zadowola, skuszona trochę recenzjami, a trochę swoją intuicją(w tej sytuacji zawiodła) postanowiłam kupić ten tusz, cięzko go dostać, więc zamówiłam z perfumerii internetowej kolor BROWN, i co?? i nic w sumie, tusz nie jest jakiś masakrycznie zły, ale niewiele rbi z rzęsami, w dodatku kruszy się po kilku godzinach a te grudki wpadają mi do oczu drażniąc je- nie tego się spodziewałam co robi: skleja rzęsy 3 warstwy dopiero robią "jakiś" przyzwoity efekt kruszy się trocszkę pogrubia troszkę wygłuża podkręcenia nie zauwałyłam ma chyba najładniejsze opakowanie z jakie kieyś miałam a przeszłam przez max factory po diora ogółnie- lekkie rozczarowanie, bo lubię tę firmę Używam tego produktu od: 2 tyg Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    sorka
    26 listopada 2010 o 19:54
    niezła
    całkiem niezły tusz- fajny kolor- brąz, fajny efekt podkręconych i uniesionych rzęs. bardzo dobra trwałość tuszu na rzęsach i w opakowaniu, ale po jakimś czasie używania ten ładny efekt gdzieś znika i zostaje nam taki sobie przeciętny tusz. myślę, ze kiedyś do niego wrócę, bo jest jedną z moich tuszowych perełek. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    emiwoj
    17 października 2010 o 15:40
    Świetna choć trudna
    Posiadam kolor nr. 2 brown, bardzo ciemny brazowy i na moich jasnych rzesach wyglada prawie jak czarny. Musze przyznac ze musialam sie do niego przyzwyczaic - po dluzszym oswajaniu sie i zapoznawaniu z silikonowymi "mini" szczoteczkami "nowej technologii" odzwyczailam sie juz od tych przestarzalych zwyklych ;) szczoteczek starych dobrych tuszy. co za ironia! to dla mnie nastepny dowod na to ze te wszystkie nowosci i ulepszone technologie sa na nic. Szczoteczka tego tuszu jest spora, gesta i lekko zakrecona. Tusz jest rowniez, juz na poczatku lekko suchej konsystencji co nie ulatwia aplikacji. Jednak po lepszym zapoznaniu sie z jego fizjonomia ;) dochodzi sie do spektakularnego efektu - dlugie geste ORAZ na prawde podkrecone rzesy prawie jak po uzyciu zalotki! Zaleznie od ilosci pociagniec osiaga sie od bardziej naturalnego po prawie "teatralny" efekt (nawet w przypadku brazowego koloru). Bardzo trwaly, nie rozmazuje sie ani nie osypuje. Piekne "szlachetne" opakowanie, ale w przypadku jego ceny to juz chyba mus, bo cena jest w rzeczy samej masakryczna (w porownaniu z nim diorshow to bazarowy bubel). Ale jesli chodzi o tusze a przede wszystkim o ten tusz - na prawde warto zainwestowac. Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: rozpoczete pierwsze
  • 21 sierpnia 2010 o 22:02
    Pogrubia, podkręca :D
    Mój nr 1! Plusy: + pogrubia, na wieczór świetny efekt(na dzien tez) zalezy ile razy "przejedzie" sie szczoteczka + podkręca + długo sie utrzymuje + nie kruszy + nakładaniem sama decydujesz czy chcesz miec BARDZO pogrubione czy średnio, + szybko sie go nakłada - nie trzeba dużo razy machać szczoteczką zeby efekt był CUDOWNY !!! + po nałozeniu tego tuszu kolezanki mnie pytaja jaki tusz uzywam - wczesniej mi sie to nie zdażało Minusy: - jezeli za szybko zaschnie kupuje sól fizjologiczna, dodaje 4 krople i stosuje dwa razy dłuzej, takim sposobem używałam go 6 miesiecy - cena :( Używam tego produktu od:6 m-cy Ilość zużytych opakowań:1
  • 16 lipca 2010 o 10:41
    Uniesione do nieba:)
    Glorius sprawia, że nawet najcieńsze i najkrótsze rzęsy stają się gęstsze, uniesione i mają piękny, głęboki czarny kolor.Lubię tusze Heleny..nie ma co porównywac z tanimi markami,tu czuć różnicę diametralnie w oprawie oka:) w kondycji rzęs,wyglądzie!!! Ten tusz urzekł mnie fenomenalnym uniesieniem,przez co oko wydaje sie byc większe.. Klasę tego tuszu jak i innych Heleny-polecam:) dodaję jej po dłuższym czasie gwiazdkę i uznaje za jeden z najlepszych tuszy..miałam po niej szereg górnopółkowców-Diora,Chanela,Shisley,HR sexy black..i żaden..jej nie pobił..dorównuje Armani Maestro..i gdyby tak połączyc te dwa tusze byłby ten idealny!!!! Glorious jak zaden inny podkreca rzęsy i jak przy żadnym innym nie dostaje tylu zapytań:czym malujesz rzęsy?????Armani cudnie wyciagał az do granic i rozczesywał ale cóż trzeba miec albo dwa albo cos za coś..w kazdym razie testowałam wszystkie tusze Heleny i ten jest najlepszy!!!! Używam tego produktu od:1 mca Ilość zużytych opakowań:1