Yves Rocher Bioptimale, Fermete Buste (Krem ujędrniający do biustu)

• 17 maja 2005 o 1:42
    Ah, mój znkający skarb;(
    Moje "nie wiem" odnośnie zakupu wynika tylko i wyłącznie z niesmiałej nadziei, że gdzieś jeszcze upoluję buteleczkę tego cuda... Też mam mały zapas w lodówce, ale niestety się kończy i jestem niepocieszona z tego powodu... Kosztował niemało, ale pachnie ślicznie i baaardzo miło się go stosuje. Ma konsystencję kremu-żelu, szybiutko się wchłania i dobrze nawilża, przy tym nie zatyka porów. Używam go regularnie odkąd skończyłam 19 lat;) Nie mam małego biustu, ale dzięki temu kremowi (na pewno dzięki niemu, bo nie cwiczę:D) jest ładnie podniesony, skóra jest nawilżona i napięta, nie mam w ogóle rozstępów i jestem posiadaczką gładzutkiego dekoltu... Raz go zdradziłam i tęskniłam bardzo, nie mogę się pogodzić z tym, że za jakiś czas będziemy musieli się rozstać na zawsze ;( Obawiam się, że żaden inny mi go nie zastąpi...;(
  • E
    E
    20 sierpnia 2004 o 12:19
    Niezastąpiony!
    Dla mnie niezastąpiony. Mam jeszcze 2 i 1/2 buteleczki zapasów i już się boję co będzie jak się skończą - od bardzo dawna nie widziałam go na sklepowej półce. Po żadnym, nie wiem jak ekskluzywnym kremie nie należy spodziewać się cudów, czyli efektu jak po operacji plastycznej. Jeżeli sobie to uświadomimy, to zauważymy, że ten preparat: świetnie napina, wygładza i nawilża skórę. Kiedys chciałam go opuścić. Wytrzymałam tydzień i pobiegłam do sklepu. Inny preparat poszedł "w odstawkę". Używam tego kosmetyku od: niepamiętnych czasów ilość zużytych opakowań: nie zliczę
    Helena
    11 lutego 2004 o 12:34
    Żart czy co?
    NIe wiem, ale uparcie smaruję nim biust od dwóch miesięcy i efektu nie ma żadnego :( Wchłania się dobrze, nawilża, ale przecież to nie balsam do ciała! Zapach przyjemny, ale tego typu preparat powinien przede wszystkim działać! Przerzuciłam się na niego z preparatu Avonu i jestem kompletnie rozczarowana :( Za pięc dych można kupić solidne trzygwiazdkowe brandy, które na pewno ujędrnia humorek i unosi e w górę nasze samopoczucie :)
  • 26 stycznia 2004 o 15:47
    przyjemny
    preparat zawiera krzem ze skrzypu, a takze wyciag z tej rosliny i zielonej herbaty. Przyjemnie sie go stosuje ladnie sie wchlania i u mnie nie brudzi bielizny. Uzywam od 2 dni wiec czy ujedrnia to nie wiem chodz w moim przypadku chyba sie jeszcze nie przekonam bo mam jedrne piersi. Kupilam bo wkoncu jestem juz coraz starsza( dobiegam 30-tki) wiec mysle ze trzeba juz zaczac o siebie bardziej dbac, lepiej zapobiegac niz leczyc. Poza tym planuje powiekszyc rodzine i mam takie przekonanie ze jesli teraz wzmocnie moja skore to moze po dziecku nie bedzie tak trudno ja do pierwotnego stanu doprowadzic. Mimo wszystko preparat przyjemny w stosowaniu i skora naprawde juz po pierwszych uzyciach robi sie lepiej nawilzona i sprawia wrazenie napietej. Acha na opakowaniu pisze ze nie nalezy go uzywac w okresie karmienia piersia, wiec kochane panie nie zapomnijcie o tym lepiej poczekac troche, bo moze sie dziecku zaszkodzi a tego chyba nie chcecie?...
  • 14 stycznia 2004 o 12:01
    znikomy efekt
    Smarowałam i smarowałam, ale efektu jak nie było, tak nie ma. Nie jest to tani kosmetyk, ja nie natrafiłam na żadne promocje i płaciłam po 53 zł. Efektu niestety nie zauważyłam - nie pomógł ani na rozstępy, ani na zbyt intensywnie działającą grawitację. Może trochę podziałał na skórę, ale nie tego oczekiwałam. Zapach przyjemny. Niestety ze swojej strony nie mogę polecić. Szkoda.