RoC Retin-Ox, Intensive Anti-Wrinkle Care Night (Intensywny krem przeciwzmarszczkowy na noc)

ewamon
    10 sierpnia 2014 o 21:19
    KWC
    Jest to produkt, do ktorego wracam i wracam. Coraz trudniej go zdobyc niestety. Generalnie krem, ktory dziala ! Moze nie nalezy do pachnacych, przyjemnych w uzyciu mazidelek, ale to niewazne. Minusem jest to, ze zawartosc tubki konczy sie bardzo szybko, mnie wystarcza maksymalnie na 2 tyg, ale efekty sa i to sie liczy :) Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: nie zlicze, na pewno kilkanascie
  • 28 maja 2013 o 9:50
    moj najleprzy najukochanszy i dzialajacy
    musze do niego wrocic pozdradzlam go sporo i dalej tesknie to jest krem ktory cos naprawde robi przy dluzszym stosowaniu naprawde dziala (wszystkie kremiki z tej serii) jest lekki szybko sie wchlanie nie pozostawia filmu skora jest wysoce nawilzona i odzywione wrecz promienieje jest bardzo wydajny slicznie pachnie jak by pomaranczowo slodko slicznie jak by minimalnie pomaranczowial na mojej skorze efekt na zmarszczki jest wyczuwalny najleprzy krem na zmarszczki jaki probowalam Używam tego produktu od: 4 lata Ilość zużytych opakowań: 4 cale
    errola
    21 sierpnia 2012 o 11:20
    RoC jak zawsze działa
    Uwielbiam kosmetyki firmy RoC .... musiałam to z siebie wyrzucić ;-) Wiem, że gdy napiszą, że jest to krem p/zmarszczkowy czy nawilżający to na pewno taki będzie. Ten krem jest genialny, po prostu genialny. Jego działanie p/zmarszczkowe jest naprawdę widoczne. Stosowałam profilaktycznie na zmarszczki mimiczne oraz na moją "lwią" zmarszczkę i zauważyłam ich znacznie spłycenie. Dałam ten krem również mojej mamie do przetestowania i ona z kolei zauważyła znacznie zwiększone napięcie twarzy, super nawilżenie i zmniejszenie zmarszczek. Ja niestety tego nawilżenia nie zauważyłam, wręcz przeciwnie - przesuszyło mnie strasznie. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: jedno, 15 ml
    hienka7
    26 lutego 2011 o 18:24
    Fajny ale podrażnia
    Krem skierowany do mojej grupy wiekowej i powiem, że działa (może skóra nie robi się gładka jak u niemowlaka, ale zmarszczki się zmniejszają) jednak muszę go stosować z przerwami, bo niestety retinol podrażnia i wysusza mi skórę (szczególnie na policzkach i nosie), ale taka ponoć jego uroda. Nie wiem czy go jeszcze kupię z uwagi na to, że mnie podrażnia i podobno nie ma już w Polsce jego przedstawiciela więc może być trudno dostępny.Używam tego produktu od: Używałam ale na razie nie używam Ilość zużytych opakowań: całe i kilkanaście saszetek próbnych
    Soso
    27 września 2010 o 10:59
    Mój ci on ;)
    Krem odkryłam przypadkiem, testując próbki, które otrzymałam w aptece przy okazji zakupów. Bardzo szybko przekonałam się, że krem potrzebował zaledwie kilku aplikacji, by wyprostować zalążek mojej myślicielskiej zmarszczki na czole. Poszłam więc dalej i nałożyłam go na policzki, tu już efektów za bardzo widac nie było, ale też jakby pole do manewru niewielkie, nie mam jeszcze 30stu lat, skórę mam w dobrej, a nawet bardzo dobrej kondycji, niemniej mogę zapewnić, że krem nie zapycha (a moja skóra wykazuje dużą skłonność do zapychania się porów), szybko się wchłania i pozostawia skórę miłą w dotyku. Jednocześnie krem testowała i pokochała moja Mama, która jest nim zachwycona, mimo, że producent sugeruje jakoby krem przeznaczony był dla 35ciolatek. Jedyne na co warto uważać, to to, by krem nie dostał się w okolice oczu, może je podrażniać. Niechcący potraktowałam nim skórę pod oczami i po jednokrotnej aplikacji skóra się zmarszczyła, potem złuszczyła (przez parę dni wyglądałam jak własna Babcia), a na końcu wyglądała jak skóra pod oczami 10ciolatki :love: Niemniej podziękuję za takie atrakcje ;) Podsumowując uważam, że krem jest lepszy niż avenowski Ystheal i Eluage razem wzięte (to patrzac na Mamę). Żałuję jednie, że nie jest to krem na dzień, choć oczywiście w pełni to rozumiem. Używam tego produktu od: roku conajmniej Ilość zużytych opakowań: druga tubka