L'Oreal Professionnel Serie Expert, Age Densiforce (Maska antystarzeniowa, wzmacniająca)

mrauhh
    17 maja 2013 o 20:30
    WSPANIAŁA
    Dziewczyny, ten zapach mmm, spróbujcie sobie zostawić ją na samych końcach na kilka godzin, przez tydzien bedziecie mialy włosy tak jedwabiscie gładkie jak nigdy, uwielbiam całą serię... :) Używam tego produktu od: oj nie wiem Ilość zużytych opakowań: a kilka będzie
  • 6 maja 2013 o 18:34
    a jednak bardzo dobra;)
    Poleciła mi tę maskę fryzjerka, jako prawdziwe remedium na moje zniszczone, a i bez tego nienajwyższej jakości włosy. Włosy mam typu siano, kręcąco-falujące, a do tego mocno podniszczone głupimi działaniami żeby je opanować w trakcie odrastania z jeżyka. Zanim jej zaczęłam używać, to co zniszczone najbardziej, zostało obcięte, ale nadal jeszcze trochę jest. + piękny zapach, faktycznie bardzo orientalny, ale ja to akurat lubię + działanie: no cóż, włosy w partiach niezniszczonych, np. na karku faktycznie są miękkie i błyszczące, mimo farbowania, to zdecydowany plus. Ale w partiach wierzchnich, najbardziej niestety widocznych cudu nie ma, a nawet lekiej poprawy wyglądu - jak było suche siano, tak jest. Rozumiem, że nie ma cudów, ale po użyciu kremu do loków lepiej wyglądają niż po tej masce. Jednak biorę pod uwagę jej działanie na niezniszczone włos, więc ostatecznie plus + dość wydajna mimo nieprzyjaznej konsystencji (mam włosy mniej więcej do brody) z minusów: - cena wysoka (na szczęście nie ja za nią zapłaciłam :P) - konsystencja zanadto lejąca, faktycznie lubi rozchlapać się naokoło zamiast na włosy, c przy jej cenie boli - przy takiej konsystencji lepsza byłaby butla niż słoik Ogólnie średniawo, należy naprawdę dobrze zważyć na kondycję wyjściową włosów, bo na naprawdę suche sianko raczej nie pomoże, ale możliwe, że utrzyma w dobrej kondycji włosy bezproblemowe. A w takiej intencji można kupić produkt tańszy:P EDIT 24/06/2013 - dodaję 1,5 gwiazdki, ogólem poprawiam na 4 - po wybróbowaniu kilka razy innej odżywki, zobaczyłam różnicę. Ta jednak sporo daje, choć faktycznie po dłuższym czasie. Tak więc ostatecznie polecam, rzeczywiście świetnie regeneruje, choć magii, jaką obiecują i ona i moja fryzjerka jednak brak;), dlatego 4 a nie 5. Używam tego produktu od: kilku tygodni (5, może 6?) Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania
    Dinulka
    11 kwietnia 2012 o 22:25
    Beznadzieja.
    Weszłam z zamiarem ponarzekania na tę maskę, a tu szok - tak wysoka ocena! Na mnie ta maska działa identycznie jak woda. Nie zauważyłam po niej ani niczego dobrego, ani złego dla moich włosów. Rozczesywanie - jeśli w tym pomaga, to minimalnie Odżywienie, nawilżenie - nic zauważalnego Zapach - genialny Konsystencja - wodnista, spływająca wręcz czasami. Przetłuszczanie, obciążenie - być może je wzmaga, ale generalnie mam przetłuszczające się włosy i oklapłe u nasady, więc może to przypadek... Powiedzmy. Wygładzenie - było, ale u mnie wręcz szło w stronę obciążenia. Generalnie nijak mi nie pomogła, a swoje kosztowała. Włosy nie były ładniejsze ani bezpośrednio po jej zastosowaniu, ani żadnych długofalowych efektów nie było. Stosunek ceny do jakości słabiutki. Kolejny minus za brak "instrukcji obsługi". Stosowałam "na czuja" - po ok. 20-40 minut, w zależności ile miałam czasu. Na szczęście odkryłam inne, lepsze (i tańsze) produkty do włosów, do tej maski nie mam zamiaru wracać. Używam tego produktu od: rok temu przez pewien czas, potem powrót i wykończenie drugiej połowy opakowania Ilość zużytych opakowań: 1
  • 5 stycznia 2011 o 9:21
    cudownie pachnie
    za sam zapach ją lubię:) do tego skład-Omega-6 chroni włókno włosa przed upływem czasu..a to działa na moją podświadomość,bo juz sie widze oczami wyobrażni :) 60 lat z burzą włosów:):)objętość(używam razem z szamponem)..dla wszystkich pasemkowych kobitek..jak myję włosiska,mam je czasami takie suche ze trudno nawet palcami przeczesac podczas płukania..nałożenie tej maski sprawia ze rozczesywanie nie jest mordęgą:)nawilżanie mogłoby być lepsze no ale nie ma wszystkiego w jednym:)konsystencja..mnie nie przeszkadzała..niech tam sobie jest jaka jest ale jak omega sie wchłoneło:) zarzucanie włosami to przyjemność:):)no i ten zapach który zostaje we włosach..śliczny!!!!! Używam tego produktu od: 4 mcy Ilość zużytych opakowań: 200ml
  • 5 października 2010 o 21:20
    bardzo dobra!
    Proszę nie kasować po raz kolejny mojej recenzji!!! Maska w swojej konsystencji przypomina raczej odżywkę,ale właściwości posiada dokładnie takie jakie są przeznaczone za zadaniu masce, a więc: -odżywia -nawilża -ułatwia rozczesywanie -wygładza -nadaje blasku -śliczny zapach do minusów zaliczam niestety: -zbyt wodnistą konsystencje -delikatne obciążenie -no ta cena!! Ale ogólnie jestem z niej bardzo zadowolona i ne żałuje zakupu,no i gorąco ją polecam!!! Używam tego produktu od:kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań:1