Eau Thermale Avène Trixera, Creme Emolliente (Krem zmiękczający do skóry bardzo suchej) (stara wersja)

Zaspa
    23 lipca 2015 o 23:09
    Multizadaniowy
    Przełknęłam cenę i zachwyciłam się: - krem jest bardzo wydajny; przez 3 miesiące używały go u mnie 2 osoby, - ma neutralny, niedrażniący zapach, - szybko się wchłania, - higieniczne dozowanie (mam wersję 400 ml z pompką), - potrafi "wyprowadzić" skórę- to dla mnie b. ważne, bo wiele preparatów utrzymuje stan skóry na dobrym poziomie w chwili jego używania a efekt utrzymuje się maksymalnie kilka dni po zakończeniu stosowania. W przypadku trixery jest trochę tak, jakby leczyła, "naprawiała" skórę, - wielozdaniowy: używałam na buzię (po powrocie z mrozu, po podrażnieniach kosmetykami, przy wysuszeniu), na ręce (wysuszenie, uczulenie), stopy (problem z szorstkimi piętami), całe ciało (sucha skóra od twardej wody, podrażnienia ubraniami). Za każdym razem sprawdzał sie świetnie. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 (400ml)
    pannaS
    11 listopada 2014 o 20:33
    Nawilża ale nie zadawala
    Rzeczywiście, pozostawia skórę gładką- ale kosztem: - trudnego rozsmarowywania - moim zdaniem nadaję się idealnie tylko do stóp jest zbyt gęsty -męczący zapach Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1 duże 200ml
  • 23 maja 2014 o 22:28
    nie do końca
    No więc, faktycznie, nawilżenie, gładkość zachwycają, ale nie jestem w stanie znieść zapachu. Cena dosyć wygórowana, konsystencja...trzeba się trochę nagimnastykować z rozsmarowaniem. Używam tego produktu od: 2 tyg Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    sill7
    9 kwietnia 2014 o 18:56
    Niezbędnik
    To jest krem, który mam zawsze. Jako posiadaczka bardzo suchej i wrażliwej skóry, skłonnej do łuszczenia ten krem jest wielokrotnie wybawieniem. Używam go najczęjczęście tylko na miejsca przesuszone, takie jak płatki nosa podczas aktaku kataru siennego, pod oczy jeśli inne kremy zawodzą i na całą twarz, najczęściej na noc. Zalety: - natłuszcza, nawilża i odżywia - zabezpiecza skórę przed podrażnieniami - nie jest tłusty, tylko tresciwy przez co łatwo się wchłania - wydajny Wad nie stwierdzam :) Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 pełnowymiarowe, 5 miniatur
    Alyssum
    23 lipca 2012 o 14:12
    Bardzo dobry
    Jestem bardzo zadowolona. Krem daje ukojenie skórze, dobrze nawilża i regeneruje suchy naskórek. Bardzo wydajny, niewielka aplikacja wystarczy aby robił swoje. Przy nałożeniu większej ilości pozostawia tłustą warstwę, więc najlepiej użyć na noc. Na dzień daję odrobinkę i nic nie błyszczy. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe