Dermedic Angio Cold Expert (Chłodzący krem przeciw zaczerwienieniom)

• 16 marca 2011 o 16:04
    ok
    Krem na początku działa przyzwoicie. Wyraźnie czuć efekty chłodzące- niesamowite uczucie; niestety wraz z częstością używania skóra uadparnia się i efekt jest coraz słabszy. Teraz kiedy kończę opakowanie efektu chłodzącego w ogóle już nie ma. Konsystencja mnie odpowiada, zdecydowanie treściwa, ale nie jest tłusta. Moją super, podkreślam super wrażliwą skórę lekko podrażnia, ale dla cerę normalną na pewno nie będzie. Wracając do chłodzenia z czasem minimalizuje się efekt redukcji czerwoności. Ogólnie rzecz biorąc daje efekt tylko przy początkowym użytkowaniu. Ja stosuje go codziennie jako krem na dzień- to chyba błąd. Powinien być stosowany sporadycznie, w miarę potrzeby wtedy byłyby efekty. Na pewno wypróbuję inne, ale na pewno jeszcze po niego sięgnę, gdyż zrobił na mnie bardzo dobre pierwsze wrażenie:)
  • 27 listopada 2010 o 20:24
    hm...
    Krem świetnie nawilża. Nie zatyka porów i świetnie się rozprowadza. Używam go co kilka dni (wcześniej codziennie) ale nie widzę takiego piorunującego działania anty-czerwieniowego. Hmmm może wymagam zbyt dużo a efekt który widzę jest słabszy od oczekiwanego... Jedno jest pewne - problem naczyniowy przestał się rozszerzać :) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania po 50ml
  • 7 listopada 2010 o 19:33
    100% TAK!
    Mam spory problem z naczynkami - na policzkach są widoczne, policzki są prawie cały czas różowe jak po użyciu różu. Do tego dochodził \\\"burak\\\" na twarzy w sytuacji stresu. To właśnie to najbardziej mi przeszkadzało, bo jak tylko czymś się denerwowałam i każdy mógł to zobaczyć na mojej twarzy i dekolcie. Od kiedy używam tego kremu problem z czerwienieniem się zniknął!!!!!!! Mam porównanie - na dekolcie dalej się czerwienię bo tam tego kremu nie używam, ale twarz - cały czas naturalna, nawet jak ciśnienie 500 ;-) Co do konsystencji - dla mnie jest ok. Lubię jak czuję krem na twarzy - mam bardzo suchą skórę, więc chcę przez kilka minut czuć ukojenie a nie, że krem wchłania mi się już na palcach i po 2 sek. nie ma po nim śladu. Konsystencja jest konkretna, ale na pewno nie nazwałabym jej tłustą. Wchłania się po kilku minutach i twarz wygląda naprawdę ładnie. Dla mnie ideał! A próbowałam już wielu produktów, również tych droższych jak Vichy czy La Roche-Posay.
  • 11 października 2010 o 20:39
    Też jestem na nie:(
    Kupiłam krem bez zaglądania na Wizaż. Wydałam 36zł i mocno się zawiodłam. Krem jest bardzo gęsty, tłusty, zupełnie mi nie odpowiada. Mało tego roluje się:( co go skreśla... Próbowałam używać na noc, ale nie przynosił żadnych efektów. Mam innego faworyta :) Używam tego produktu od: 2 miesięcy (w odstępach czasowych) Ilość zużytych opakowań: połowa pierwszego
  • 11 października 2010 o 18:10
    Nie polecam!
    Kupiłam ten krem, bo ma bardzo dobre recenzje! Niestety się zawiodłam :( Wydałam w aptece 30 zł i ten krem ani trochę mi nie pomógł, wręcz przeciwnie... mam teraz jeszcze bardziej czerwone poliki ;( Cały czas szukam dobrego kremu, ale żaden mi nie pomaga. Myślałam, że chociaż ten pomoże, bo średnią ma naprawdę wysoką! No ale cóż... Osobiście nie polecam!! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1