Calvin Klein Eternity Summer 2008 EDP

• 8 marca 2012 o 21:04
    Uwielbiam ten zapach
    Piękny, delikatny, świeży, idealny na lato. Prześliczna nuta konwalii. Szkoda, że zapach jest taki ulotny, ale to typowe dla lekkich letnich wód. Plus za bardzo ładny, "letni" flakon. Używam tego produktu od: trzech lat Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 100ml
    yerena
    1 lipca 2011 o 11:44
    Letnia laka
    Lubie ta wersje CK za zielony zapach. Wyraznie czuje mandarynke i bambus. W tle przebrzmiewa konwalia, ale sie nie wysuwa na pierwszy plan. W sumie- to zapach kwieciarni w chlodniejszy dzien, kiedy nie ma tych oparow i wilgoci. Jest bardzo zielono od krojonych lodyzek traw i kwiatow, a zapach kwiatow tylko sie przedziera przez zielen. Nut bazy nie czuje, bo zapach szybko sie ulatnia. Szkoda, ze i ta wersja CK Eternity Summer jest strasznie nietrwala...i z tego powodu nie mam zamiaru jej wiecej szukac w sprzedazy. Używam tego produktu od: 2008 lato Ilość zużytych opakowań: w trakcie 100 ml
  • 18 maja 2010 o 15:48
    super perfumy
    Te perfumy sa naprawde sliczne! Dorwalam je w dosc dobrej cenie w tax free i od razu kupilam, bez szczegolnych przemyslen! To byl strzal w 10 dla mnie. Taki naprawde letni i na dzien idealny. Jest jedno ale, a mianowicie, ze nie trzyma sie dlugo, ale coz, nie mozna miec wszytskiego!:) Używam tego produktu od:1 roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 100ml butelki
  • 17 lipca 2008 o 11:26
    Szkoda...
    że zapach nie jest tak piękny jak flakon ;) Kupiłam pod wpływem chwili i trochę żałuję. W trakcie testów mój nos najlepiej wyczuł piękną, świeżą konwalię, co przekonało mnie do zakupu. Później jednak bardzo wcześnie nastąpił zawód. Zapach ten rozwija się ślicznie, świeżo, na pograniczu kwiatowo-trawiastym, ale nie jest zbyt męski (co jest częstą zmorą w przypadku letnich zapachów). Na mojej skórze rozwija się bardzo szybko w ciepłą mgiełkę. Problemem tego zapachu nie jest trwałość, a intensywność. Gdy pokropię się rano, wieczorem moja skóra nadal pięknie pachnie. Sęk w tym, że ten piękny zapach jest wyczuwalny tylko po przystawieniu nosa do skóry. Nie czuć zapachu nawet z odległości jednego kroku :( I tak jest już w 5 minut od poperfumowania. Szkoda. Uważam totalny brak intensywności za największą wadę tego zapachu i właśnie dlatego żałuję, że go kupiłam. Lubię, gdy otoczenie wie czym pachnę, wtedy czuję się w pełni "ubrana". Eternity summer jednak tego nie zapewnia. Flakon całkowicie trafia w mój gust estetyczny. Myślę, ze gdy już mi się zapach skończy, flakon zachowam. Po prostu piękny :love:Używam tego produktu od:tydzień Ilość zużytych opakowań:pierwsze i ostatnie