GlaxoSmithKline Strep Cristal Body, Plastry do depilacji ciała

• 20 listopada 2011 o 21:30
    Bezkonkurencyjne
    Bardzo skuteczne i niesamowicie wydajne - najlepsze, jakie dotąd miałam. Usuwają nawet najkrótsze włoski, poza tym są przezroczyste, a ja zdecydowanie takie plastry preferuję - nie mam pojęcia dlaczego, ale plastry z fizeliną do do kitu. Niestety, od jakiegoś czasu nijak nie mogę ich kupić:( Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: dużo
    emma-e4
    12 marca 2009 o 15:53
    najlepsze dotąd chyba
    używam wosku do depilacji pach i bikini, więc mi ich duży rozmiar nie przeszkadza bo i tak tnę na mniejsze kawałki, ale pewnie na nogach jest to niewygodne plastry dobrze radzą sobie z długimi i gęstymi włosami, odrastające "gdzieniegdzie" zazwyczaj pozostają niewyrwane lepią sie do skóry raczej mało, mniej niż inne woski które miałam są tanie, wydajne (można uzywać 1 plastra ze 2,3 razy), mają lekko ziołowy zapach, dobrze nasączone 2 chusteczki z woskiem Używam tego produktu od:2-3 lata Ilość zużytych opakowań:3-4
    mirab
    24 lutego 2009 o 0:33
    dobry
    Zastanawiałam się jak go ocenić i zebrałam plusy i minusy tego wosku: + duży rozmiar w porównaniu z innymi plastrami na rynku - bardziej się opłaca, depilacja jest szybsza + dobrze się klei + dobrze zrywa włoski + duże opakowanie - ekonomiczne + łatwo się rozgrzewa - duży rozmiar - niełatwo go zerwać, a ostatnie 1,5 cm nie usuwa dobrze włosków Używam tego produktu od: nie pamiętam Ilość zużytych opakowań: 3