Soraya Summer Slim, Balsam do ciała wyszczuplająco - antycellulitowy

julaa20
    29 maja 2013 o 16:41
    ble ble
    ostatnio znalazłam ten balsam , naszczeście zostało mi go tylko trochę , nie jest przeterminowany także używałam go 4 dni , ble ble ble , strszanie klejący , długo się wchłania , w niektórych patriach mam sucha skore ale także musiałam rozcierać długo żeby się "wtopil w skore" , czy działa antycellulitowo to nie wiem i nie chce wiedzieć :) będę go tylko uzywac po goleniu nog , nie polecam :) Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 1 koncowka
  • 10 marca 2013 o 3:55
    kiepski
    minusy: -brak efektów odchudzających, ujędrniających, redukujących cellulit - wchłania się dopiero po kilku chwilach i pozostawia na skórze lekko tłusty film - pompka przestaje działac gdy w opakowaniu jest jeszcze dość sporo produktu plusy : -dość wydajny - postawia skórę nawilżoną
  • 3 listopada 2012 o 18:04
    Koszmar
    Balsam kupiłam z myślą o ujędrnieniu, wyszczupleniu i zmniejszeniu widoczności cellulitu na udach i pośladkach. Pierwsza aplikacja była nawet przyjemna. Zapach nie drażnił nosa, balsam dość szybko się wchłaniał. Ale z każdą kolejną aplikacją było coraz gorzej. Balsam nie chciał sie wchłonąć, zajmowało mu to godziny. Zostawiał niesamowicie tłustą warstwę na skórze, aż musiałam wycierać nogi ręcznikiem. Nie zauważyłam żadnych efektów opisywanych przez producenta. Jedyny plus tego balsamu to pompka, ponieważ nie lubię maczać palców w słoiku z balsamami. Połowę balsami wylałam do WC. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: połowa pierwszego (reszta w WC)
  • 11 lipca 2012 o 18:56
    Nie polecam.
    Balsam kupiłam aby trochę napiąć swoją skórę i zmniejszyć widoczność cellulitu. Nic takiego się nie stało, nie zauważyłam żadnej poprawy. Do tego balsam jest bardzo treściwy i zostawia tłustą warstwę, która wchłania się godzinami. Daję jedną gwiazdkę za pompkę i wydajność. Używam tego produktu od: ok 3mcy. Ilość zużytych opakowań: jedno duże z pompką.
  • 3 lipca 2012 o 8:57
    Tylko balsam
    Kupiłam za parę złotych w Superpharmie. I w sumie mogę stwierdzić, że cena jest adekwatna do działania ;-) Opis wszystko pięknie, buteleczka może być chociaz obawiam się trochę końcówki jak ją wydobędę. Jednak działania żadne a do tego (czego szczerze nie znoszę) lepi się do wszystkiego. Zapachu na szczęście nie czuję. Może ciut nawilża skórę ale ani nie wygładza ani nie ujedrnia -ani ani. Jakoś przemęcze do końca ale nie polecam. Badziew.