Darphin Denblan

• 8 maja 2008 o 4:27
    higieniczny efekt
    Bardzo podoba mi się efekt po ok 10 dniach używania. Przyjemna w codziennym użyciu. Dobrze się pieni. NIe podrażnia. Delikatna a zarazem lekko wybieliła mi ząbki choć nie palę ale jestem pijaczką herbat ;) Warto sięgnąć po tą jakby nie patrzeć drogą pastę. Polecam Używam tego produktu od:ok 2 tyg Ilość zużytych opakowań:1
  • 13 kwietnia 2008 o 20:22
    Tylko dobrze czyści
    To nie jest to pasta wybielająca, tylko pasta lepiej czyszcząca. Nie palę, nie piję ani kawy ani czarnej herbaty, a wino czerwone piję rzadko (zaraz wyjdzie, że jestem nudna ;) ). Tak więc pasta ta nie wybieli, a raczej nie doczyści u mnie żadnych przebarwień powstałych na skutek powyższych czynników, bo ich nie mam. Ma przyjemny smak. Pieni się dobrze tylko przy używaniu szczoteczki o miękkim włosiu. Przy swoich właściwościach nie jest warta swojej ceny. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1
  • 1 stycznia 2008 o 20:44
    warto
    Świetny produkt dla miłośników kawy i herbaty :) Od zawsze borykałam się z problemem wąskiego paska żółtawych przebarwień tuż przy samych dziąsłach, którego nie był w stanie usunąć ani scaling, ani żaden preparat wybielający/ścierający. Denblan poradził sobie z problemem śpiewająco. Po dwóch tygodniach ząbki mają wyrównany koloryt. Działa bardzo łagodnie. Cena wysoka, ale na pewno będę do niej wracać. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1
    Vellamo
    15 października 2007 o 23:05
    KWC
    REWELACJA!!! Pierwsza pasta wybielająca, która na prawdę WYBIELA zęby. Z natury mam raczej jasne zęby. Dwa lata temu zdecydowałam się na wybielanie w gabinecie stomatologicznym. Jednak bielutkie ząbki miały tendencję do "łapania" osadu, głównie z herbaty, którą piję hektolitrami. Piaskowanie (zabieg stomatologiczny usuwający osad z zębów, stosowany niekiedy wraz ze scalingiem - usuwaniem kamienia nazębnego) przynosiło tylko krótkotrwałe rezultaty - ząbki pozostawały czyściutkie i wypolerowane przez 1-2 miesięcy po zabiegu. Potrzebowałam więc naprawdę skuteczniej pasty, radzącej sobie z osadem, przebarwieniami itp. Wcześniej próbowałam Blanx, Yotuel, Elgydium Whitening itd. Nic nie dawało zadowalających rezultatów. Olśnienia doznałam robiąc porządki jakiś miesiąc temu. Trafiła w moje ręce wychodząca co kwartał, bezpłatna gazetka perfumerii Marionnaud. W numerze "Wiosna 2006" za najlepiej sprzedający się kosmetyk pielęgnacyjny 2006 roku uznano... Denblan! Pomyślałam, że skoro jakaś pasta do zębów zdeklasowała kremy na zmarszczki Diora, Lancomea, Heleny Rubinstein i kultowy Total Body Lift Clarinsa, to musi być naprawdę niezła. Nie minął tydzień i byłam szczęśliwą posiadaczką Denblana. Po tygodniu stosowania było rewelacyjnie, po dwóch ząbki wyglądały jak po piaskowaniu. Osad i wszelkie przebarwienia zniknęły, choć ja nie zmieniłam swoich przyzwyczajeń żywieniowych. Ta pasta po prostu działa! POLECAM ! ! ! Używam tego produktu od miesiąca Ilość zużytych opakowań:1
  • 15 kwietnia 2007 o 21:43
    działa!
    Rewelacyjna pasta, przede wszystkim ze względu na spełnione obietnice o wybieleniu. Smak-miętowy, niezbyt mocny, ale o dziwo-długotrwale odświeża. Pieni się średnio - to pewnie dlatego, żs SLS jest na końcu listy składników, nie na drugim miejscu;) Ale przede wszystkim - pasta naprawdę wybiela zęby. Moje mają dość przyzwoity, biały kolor ale czasem za dużo kawy robi swoje i chciałam pozbyć się osadu. No i po tygodniu używania 2 razy dziennie, zęby są jaśniejsze, osad usunięty, nawet wyjątkowo uporczywy z tych bruzdek między zębami na wewnętrznej powierzchni zębów (tak, sprawdziłam;) Jedym słowem rewelacja. Cena dość zaporowa i raczej nie będę używać cały czas, ale sądzę że tak co drugie pudełeczko, raz Colgate, raz Denblan. Używam tego produktu od:tygodnia Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1