Uroda Active 90, Półtłusty krem ochronno - pielęgnacyjny do twarzy i ciała

Uroda Active 90 Półtłusty Krem Ochronno Pielęgnacyjny z Żeń Szeniem i Alantoiną do Twarzy i Ciała 52ml

• 19 września 2014 o 12:10
    do ciała - tak, do twarzy -NIE
    Mam cerę wrażliwą i niestety ten krem mi o tym przypomniał. Sprawdził się do ciała, natomiast na twarzy spowodował wypryski i musiałam jak najszybciej go odstawić. Ma tłustą konsystencję, która dobrze nadaje się do przesuszonej skóry dłoni czy stóp. Jeśli chodzi o twarz, to niestety moja cera nie oddychała pod nim i stąd te problematyczne krostki; Krem jest jednak przydatny do całego ciała. Wykorzystuję go od miesiąca i tutaj nie mam zastrzeżeń. Przyjemnie się rozprowadza, ładnie nawilża i odżywia skórę. Pozostawia warstwę ochronną na skórze i wspomaga jej pielęgnację. Polecam Używam tego produktu od: lipca 2014 Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 26 listopada 2013 o 14:53
    Przyjemny odpowiednik kremu nivea
    Krem jest bardzo tłuty i treściwy. Idealnie nadaje się do suchej i spękanej skóry na nogach. On po prostu uratował moje nogi! Konsystencja dość " tępa", ale wchłania się w przyzwoitym czasie. Dość wydajny. Nie stosowałam do innych części ciała czy twarzy, ale myślę, że dla mojej mieszanej cery by sie nie nadawał. Jest zbyt tłusty. Cena bardzo przystepna. Opakowanie jest koszmarne. Za co odejmuję gwiazdkę. Nie da się go zamknąć! Ogólnie polecam, taki tańszy zamiennik nivea czy dove. Używam tego produktu od: ok. miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 18 listopada 2013 o 13:53
    Moje ciało go lubi :)
    Używam tego kremu do smarowania ciała, najczęściej nóg, pupy i łokci po kąpieli. Dla mnie rewelacyjny, dobrze się wchłania, ma ładny zapach, dość dobrze się rozprowadza. Krem dobrze nawilża a skóra po nim jest miła w dotyku, przyjemna i jędrna. W zimę gdy grzeją kaloryfery jest mi absolutnie niezbędny po każdej kąpieli :) . Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 duże
  • 14 maja 2013 o 20:27
    Uniwersalny, bardziej lekki zamiennik kremu Nivea
    Krem kupiłam, chcąc spróbować lekkiego zamiennika Nivei. Nivea jest typowo tłustym kremem, który chętnie stosuję jesienią i wczesną wiosną, natomiast krem Uroda Active 90 jest idealny na cieplejsze dni, gdy nie chcemy katować skóry ciężkimi maziami, jednak gdy potrzebujemy czegoś równie uniwersalnego,:co Nivea. Active 90 jest półtłusty, więc na pewno lepszy niż Nivea na ciepłe dni :-). Do tego jest tani ( 3 zł ) i lepiej rozprowadza się na twarzy. Wiadomo, że nie oczekuję id niego cudów, używam go tylko wieczorami, nakładając solidną porcję, można rzec maskę, jak to robię zimą kremem Nivea. Krem Uroda Active 90 świetnie spisuje się w nocy na mojej skórze. Dla mnie ważne, by krem w nocy natłuszczał i nawilżał i tak też jest :-). Na dzień zdecydowanie się nie nadaje, bo skóra nim posmarowana, świeci się. Ewentualnie stosuję go pod oczy, gdy nie mam innego specyfiku do tych okolic :-). Kremu używam też na suche łokcirle, kolana i pięty, i jest dobry, aczkolwiek to tylko chwilowe uczucie, bo do tego typu miejsc potrzebuję czegoś "mocniejszego" :-). Warto jednak raz dziennie nałożyć solidną porcję tego kremu na wybrane miejsca :-). I warto go mieć w kosmetyczce jako letni zamiennik Nivei ;-).
  • 21 listopada 2011 o 23:24
    Do suchej cery i za ta cene-po prostu bomba!
    Jestem posiadaczka suchej cery i uwielbiam tresciwe kremy,ktore koja,nawilzaja i natluszczaja skore.Krem urody jest rewelacyjny.Kupilam go chyba za niewiele ponad 2 zl a wg mnie jest lepszy od klasycznej Nivea,ktora od czasu do czasu uzywam.Uroda jednak ma to do siebie,ze o wiele latwiej sie rozprowadza niz Nivea.Zapach-delikatny kremowy.Wchlania sie dobrze,aczkolwiek jest to krem poltlusty wiec zostawawia na twarzy ochronna warstewke.Ja stosowalam ten krem zima pod makijaz i sprawdzil sie rewelacyjnie.Chronil przed mrozem i nie bylo mowy o zadnych przesuszonych policzkach lub suchej skorze w okolicach ust (moja zmora).Cena jest tak rewelacyjna,ze za 2 zl to jak za darmo.Fajny kremik poltlusty,sprawdzi sie w przypadku kazdej cery domagajacej sie nawilzenia i natluszczenia. Używam tego produktu od: od dwoch lat Ilość zużytych opakowań: kilka