Aquolina Acqua Corpo Profumata Zucchero a Velo (Koktajl do ciała `Cukier puder`)

Buraska
    22 grudnia 2013 o 14:21
    Może być
    Zapach jest trochę dziwny. Czuję słodycz, ale też coś jeszcze. Nie jest to raczej zapach cukru pudru, tylko właśnie aromatów do ciast. Dość przyjemny, ale nie warty swojej ceny. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: testy
    ofca133
    2 czerwca 2013 o 21:28
    Zapaszek na Boże Narodzenie :D
    Cuuuuudna! Zamówiłam w ciemno na Allegro, skuszona - jako miłośniczka zapachowych słodkości - cukrem pudrem. Gdy pochwaliłam się koleżance, że będę mieć cukrowopudrową mgiełkę, zapytała zdziwiona: "A jak pachnie cukier puder?". Wtedy uświadomiłam sobie, że cukier puder prawie nie pachnie i na moją mgiełkę czekałam z lekkim niepokojem. Listonosz przyniósł paczkę, prędko rozpakowałam,psiknęłam i ... poczułam zapach Bożego Narodzenia! :D Czuję tam migdałowy aromat do ciast, ciut cynamonu, karmelizowane jabłuszko, ogólnie zapachy świątecznych słodkości.Nie jest to zapach cukru pudru, ale już się nie mogę doczekać, jak przyjdzie grudzień i będę używać tej mgiełki :D Bo właśnie na okołoświąteczny okres jest ona - moim zdaniem - przeznaczona. Trwałość, jak na mgiełkę, całkiem OK. Pół gwiazdki odejmuję za to, że nie jest to zapach zgodny z nazwą - nie pachnie cukrem pudrem. Edit: Zabieram mgiełce jedną gwiazdkę, bo na dłuższą metę jej zapach mnie męczy. Używam tego produktu od: od jakiegoś tygodnia Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
    cora
    18 lutego 2010 o 19:46
    mnie się podoba...
    Z zestawu kilku wód tej firmy, które otrzymałam jakiś czas temu, mgiełka Cukier najbardziej mi się podoba. Miałam jeszcze mandarynkę czy coś, ale nie ma jej na liście wizażu, więc ograniczę się do tych, które znalazłam... Pomimo niewątpliwego udziału sztucznych nut, podobał mi się efekt po rozpyleniu mgiełki pt. Cukier na mojej skórze. Ładny, słodki, wesoły zapach. Może nieco chemiczny, ale cóż taką cechę posiada większość mgiełek Aquoliny. Nie jest zbyt trwała, ale trudno określić rolę takiego kosmetyku. Butelka co tu dużo gadać- nieładna. Używam tego produktu od: dłuższego czasu Ilość zużytych opakowań: 1
  • 31 sierpnia 2008 o 22:15
    bleeee
    Nie chciałabym tak pachniec. Ta mgiełka ma okropny i syntetyczny zapach i na dodatek jest lekko pudrowa, a nie lubie pudrowosci w zadnym zapachu. Fakt jest słodko, ale w taki nie przyjemny i sztuczny sposob, ze az tego wachac sie nie da. Trwałosc bardzo dobra i za to 2gwiazdki. Używam tego produktu od:probka Ilość zużytych opakowań:probka
  • 2 sierpnia 2008 o 16:00
    nie do końca...
    Miałam kiedyś balsam do ciała o tym zapachu i pachnial absolutnie rozkosznie :slina: Był slodki, przyjemny i naprawdę apetyczny. Z doswiadczenia wiem, że koktajle w wiekszości wiernie oddają zapach balsamów do ciała. W tym przypadku niestety nie do końca tak jest. Zapach jest podobny ale niestety troszkę bardziej pudrowy i odrobinę syntetyczny. Zdecydowanie nie urzeka tak jak zapach balsamu. Szkoda, bo byłam gotowa kupić w ciemno butlę tej wody. Ale na szczęście mogłam wcześniej poznać zapach i uniknęłam rozczarowania. Używam tego produktu od: kilku tyg. Ilość zużytych opakowań: probki