Avon Pore Reducer (Maseczka ściągająca do twarzy)

• 24 kwietnia 2003 o 7:34
    bardzo dobra
    Moja skóra po tej maseczce również się błyszczy! :)Może zawiera jakieś mikroskopijne drobinki rozświetlające?Ładnie oczyszcza i napina cerę.Nie zawsze, ale zazwyczaj widzę również leciutkie zwężenie porów.Po zmyciu mam jakby lekko podrażnioną, zaczerwienioną buzię, ale nie jest to nieprzyjemne.Ilość zużytych opakowań: 1
    madllen
    18 marca 2003 o 10:51
    działa.
    Wprawdzie wolę wersję nowszą, tę zieloną, ale obie spisują się doskonale. Wyrównują cerę i pięknie ją oczyszczają. Konsystencja, zapach i strona techniczna użytkowania może nie są jej najmocniejszą stroną, mnie to jednak nie przeszkadza w obliczu skutecznego działania. Jest to jeden z niewielu tego tepu preparatów, po którym dostrzegam niemalże namacalny efekt:) Ilość zużytych opakowań: około ośmiu, dziesięciu.
    Agentka
    10 lutego 2003 o 16:34
    Koszmarek..
    ojoj..nigdy więcej..Uzywałam tej wczesniejszej wersji z nadzieją, ze cos pomoze mojej wybrednej cerze..no i się przeliczyłam..W sumie była na mojej półce jakie 10 miesięcy, z czego używałam jej może 6..nastepne cztery- pół tubki czekało, az nabierze "mocy prawnej" ;) i z impetem wyląduje tam, gdzie powinna ,czyt. w koszu;)Dlaczego?wyjasniam:-kit, kit, jeszcze raz kit ..miałam wrazenie, ze na buzie nakładam własnie cos takiego- zero komfortu (maziało się i trudno z rąk zmywało..) jak sie juz udało nałozyc to- nie dosc, ze brzydko pachniało, to taaak straszliwie ściągało skóre,ze miałam dziwne omamy (nota bene- w mojej własnej wannie!;) ze mnie ktos chce ze skóry obedrzec;)-przesuszyło mi skórę w miejscach mniej tłustych;-zmywało się fatalnie;dwa plusiki musze przyznac:-za sciagniecie porów-za wygładzenie i rozjasnienie..Wiemmm...ze TO własnie ma ta maseczka robic i byc moze powinnam jej dac trzy * , ale jakos się nie mogę oprzeć wrazeniu, ze gdyby udoskonalic te w/w minusy, byłoby o wieeele lepiej dla mnie jako uzytkownika ;) Stad bezlitosnie i z premedytacją daję dwie * ;)Reasumując: moze i dobra dla cer "problemowych", ja się nie piszę ;) a Paniom pozostawiam wybór na , że tak powiem "własną odpowiedzialność" :)
  • 6 lutego 2003 o 14:24
    niezla
    uzywam od dawna i jestem zadowolona.buzia po jej uzyciu jest gladka, aksamitna.Efekty mogly by trwac dluzej, ale nie jest zle. Polecam.mam cere mieszana i dla mnie jest ok, napeno bede stosowac nadal
    Cler
    22 grudnia 2002 o 18:33
    świetnie oczyszcza
    Zawsze mam ją w swojej kosmetyczce. Gdy moja twarz zaczyna się łuszczyć (w miejscach przesuszonych) funduję sobie kilka minutek z tą maseczką. Rezultat jest zawsze zadowalający i moge spokojnie wykonać makijaż bez obaw, że podkład będzie "zahaczał" o "skórki" przy nosie, na brodzie itp.Świetnie oczyszcza ze względu na zawartość małych peelingujących drobinek. Bardzo mi ta maseczka odpowiada.