Nivea Deodorant, Fresh Roll-on - Sensitive

• 8 stycznia 2010 o 15:21
    :D
    Miałam różne antyperspiranty z tej firmy (przeźroczyste i białe) i oba sprawdzają się znakomicie, różnią się odrobinkę zapachami, ale działanie maja to samo-doskonałe :D Skutecznie chroni przed przykrym zapachem, nie podrażnia, wydajny, nie brudzi, długotrwale się utrzymuje, godny polecenia :) Używam tego produktu od:10 lat lub więcej Ilość zużytych opakowań:mnóstwo
    Finka2L
    19 kwietnia 2009 o 19:12
    Dla mnie dobry
    Ja uwazam, ze to dobry dezodorant dla osob nie majacych problemow z nadmiernym poceniem sie. Nawet w upaly nie poce sie prawie wcale, wiec taki dezodorant jest akurat dla mnie. Ma lekki, przyjemny zapach. Jest delikatny, nie podraznia. Polecam, ale raczej tak jak pisalam : dla kobiet nie majacych problemow z nadmernym poceniem sie. Nie kupie go tylko dlatego, bo chce wyprobowac inne. Używam tego produktu od:grudzien 2009 Ilość zużytych opakowań:prawie koncowka 1
    aagusia
    25 września 2007 o 12:42
    Zapach ładny
    Nivea Fresh-nie zauważyłam żeby jakoś specjalnie chronił przed potem,na pewno bardzo przyjemnie pachnie,a zapach ten niweluje zapach potu.Czuć go przez cały dzień.Mam wrażenie,że właśnie dlatego nazwano ten produkt antyperspirantem.Jest bardzo wydajny,używam go raz dziennie od pół roku i jeszcze troszkę go zostało.Szybko się wchłania,kulka o dziwo się nie zacina co zdażyło mi się przy innym antyperspirancie Nivea,ślady owszem zostawia jeśli nie odczekamy chwili aby nałożona warstewka się wchłoneła.Ogólnie nie jest najgorszy,ale raczej nie kupię go więcej...Czas wypróbować coś nowego:) Używam tego produktu od:pół roku Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
  • 17 listopada 2006 o 19:23
    Nie pomógł mi!
    Używałam go około 3-4 lat temu (a nie jestem pewna czy to nie było nawet dawniej). Nie wiem, czy od tego czasu ten produkt się polepszył (bo widziałam, że ostatnie oceny ma wysokie), ale mi ten antyperspirant nie pomagał w niczym. PLUSY: opakowanie - można kontrolować zużycie produktu; zapach - przyjemny, delikatny. MINUSY: nic, a nic mi nie pomagał w walce z poceniem się, a wręcz przeciwnie - po jego użyciu dosłownie lało mi się spod pach; poza tym kleił się. Po raz pierwszy miałam go w czasie wakacji, więc myślałam, że to przez upał. Dałam mu drugą szansę jakiś czas później (chyba ponad rok później) - późną jesienią, ale ponownie nie stanął na wysokości zadania. Może to byłaś jakaś reakcja alergiczna? Normalnie używam Avonu, czy Fa, a nawet zwyczajnej Isany i są skuteczne. Nie wiem czemu na niego tak źle zareagowałam, ale wiem jedno: NIE POLECAM. Używam tego produktu od: używałam około 3-4 lat temu (lub dawniej, ale nie jestem pewna) Ilość zużytych opakowań: 2
  • 12 września 2006 o 17:31
    polecam:)
    Ślicznie delikatnie pachnie, tak w sam raz na lato, dobrze sie rozprowadza, wydajny, cena odzwierciedla jakość. Daje jednak 4, bo w upłay to tak średnio chroni:) ale chyba jesczze takiego od upałów nie wyprodukowali:) Używam tego produktu od:nie wiem Ilość zużytych opakowań:kilka