Avon 3 in 1 All over Face Pencil (Kredka do makijażu 3w1)

• 5 lutego 2014 o 12:04
    cudowna !!!
    ostatnio zamowilam i nie spodziewalam sie takiej eufori koloru !!! sliczna kredka oceniam mrozny roz *w rzeczywistosci kolor okazal sie inny niz sobie wyobrazalam ale leprzy *to liliowy szary roz blyszczacy z blyszczacymi *dodatkowymi drobinkami! *sliczna *efekt przechodzi wyobrazenie *jest bardzo miekka i slicznie sa lekko nia maluje *explozja koloru *jest bardzo mocna ! *dosc trwala wytrzymuje dobbre pare godzin :D *bardzo ladne opakowanie *konsystencja przypomina maselko *nie rozlewa sie na oczach * nie jest wodoodporna :( * cena na promocji jest bardzo dobra :) *duza ilosc produkto przez co jest wydajna * jest bardzo mieciutka * bez zapachu :) * smarowalam tez usta efekt fascynujacy! wyjatkowy produkt warto skorzystac z ceny promocyjnej *opakowanie bardzo porzadne i ladne UWIELBIAM szkoda ze nie ma wiecej kolorow :( mi tylko przypadl roz moze sporubuje srebro?
    Violxxx
    1 kwietnia 2009 o 23:24
    godna polecenia
    Posiadam odcień Peach - naturalny brzoskwiniowy kolor. Powiedziałabym że to kolor uniwersalny, pasuje do każdej karnacji. Kredka jest miękka, kremowa, dobrze się rozprowadza, lekko tłustawa, jedwabista. Polecam do ust i policzków, na powiekach po chwili się wałkuje. W świetle delikatnie się mieni, super rozświetla policzki i podkreśla je. Ale nie lubie efektu lepkości na twarzy, wiec za to mały minus. Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    escadaS
    31 stycznia 2009 o 16:51
    Nic specjalnego
    Posiadam kolor Vogue ten najjaśniejszy, jest bardzo naturalny, bardzo ładnie wygląda na powiece, choć efekt delikatny. Kredka jest bardzo gruba, więc trzeba mieć specjalną temperówkę. Ale na tym koniec zalet. Zacznę od tego, że kredka nie utrzymuje się długo, nawet tych 3h z dodatkiem bazy Art Deco, która cieszy się dużym powodzeniem nawet na wizażu, dla mnie osbiście kredka nie nadaję się na kości policzkowe w ogóle to pomyłka, tak samo na usta- w prawdzie coś widać, ale niezbyt efektownie to wygląda i też się nie trzyma. Dodam jeszce, że kredka najbardziej ściera się w załamiach powiek co bardzo niestetycznie wygląda, próbowałam kilkakrotnie, ale nic z tego nawet baza Art Deco nei daję rady. Powoli przkonuję sie, że kosmetyki Avonu są co raz gorszej jakości, od dawna gdy coś kupuję nie jestem zadowlona z zakupinej rzeczy, keidyś było inaczej... Nie żałuję, że zakupiłam kredkę, bo kosztowała mnie zaledwie 9,90 (oferta netto) a w noramlnym katalogui była za 29,90, a więc nie polecam kupować,za tę cenę z pewnością kupi się coś lepszego z innej firmy. :-) Używam tego produktu od:3 tyg. Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 18 sierpnia 2008 o 20:26
    Fajna
    Kupiłam najjaśniejszy kolor Vogue z przeznaczeniem do ust, bo lubię mieć jasne usta w klimatach beżowych, złocistych. Mile się zaskoczyłam, bo kredka jest miękka, jedwabista, prawie jak pomadka. Kolor perłowaty, złoto-beżowy, świetnie współgra z opalenizną, usta nie pierzchną, są jędrne i wyglądają pięknie. Po kredce spodziewałabym się wysuszonych ust i szybko schodzącego koloru - a tu taka niespodzianka:) Po jedzeniu i piciu kolor jest nadal na ustach i potrafi przeżyć kilka godzin, no i nie zostawia śladów na kubku od kawy:) Naprawdę dobry produkt. Wadą tej kredki jest to że jest tak gruba, że trzeba do niej kupić specjalną temperówkę:) Z drugiej strony jest duża i starczy na długo:)Używam tego produktu od:2 tygodni Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1