Mango Adorably EDT

anja31
    16 marca 2011 o 20:37
    swietne,naprawde je uwielbiam!
    W zeszlym roku,w hiszpanskiej perfumerii cos mnie podkusilo aby wyprobowac lokalny produkt,no i..!Nigdy nie przypuszczalam ze to bedzie zapach bez ktorego nie wychodze z domu,a i bedac w domu spryskuje sie nim z przyjemnoscia wielokrotnie w ciagu dnia. We wspomnianej perfumerii kosztowal troche drogo,wiec po powrocie z wakacji wyszukalam moje cudko na ebayu,no i mam,50 i 30 ml,na kilka miesiecy wystarczy.Zapach ten sprawia ze czuje sie,,pelna,kompletna,pasuje mi jak zaden dotad(no chyyba ze Mont Blanc Presence wiele lat temu,ale przeszlo mi zupelnie),a mam lat 37 :) Na dworzu zapach sie zmienia,jest szalenie elegancki,nie paniusiowaty,nieprzeslodzony,no taki ze..ach!Polowa ostatniej gwiazdki,bo jestem niestala w kwestii perfum i tak planuje po skonczeniu moich 2ch flaszeczek dalej szukac perfumowego KWC..ale to nie wina Adorably,ktore, teraz,dla mnie sa boskie! Używam tego produktu od: pol roku Ilość zużytych opakowań: 50 ml na wykonczeniu,30 ml czeka
    Vanilla
    13 stycznia 2011 o 8:46
    zaskakujący
    Początek faktycznie ciężki, ale nie orientalny,nie kadzidlany, po prostu nie ten gatunek. Ja nie czuję w nich cytrusów, czuję owoce i kwiaty, ale na paczulowej bazie. Od pierwszego niucha mam ciągle nieodparte wrażenie, że Adorably pachną jak dalekie kuzynki N. Rodriguez For Her edp i Bvlgari Jasmin Noir. Adorably mimo łudzącej delikatności są mocne i trwałe, mogą być męczące na dłuższą metę dla osób lubiących eteryczne wonie. Zaskczeniem dla mnie w tych perfumach jest to, że nie pachną tanio, płasko, lecz właśnie kojarzą mi się z wyższą półką, rozwijają się i ewoluują, są przestrzenne. I naprawdę trwałe. A zupełnie nie spodziewałam się tego wszystkiego!:) Naprawdę je lubię:) Butelka mi się nie podoba raczej. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 19 sierpnia 2008 o 21:36
    Ewolucja uczuć
    Moja historia z Mango Adorably trwała parę lat. Początkowo się zakochałam w zapachu efektem czego Miś nabył mi zestaw z 50 ml. Potem nie wiedzieć czego Adorably zaczęło dawać mi ból głowy. Pierwsze nuty zapachowe są dość ciężkie. Takie "Angelowate". Potem troszkę faktycznie wychodzą te cytrusy. Zapach jest bardzo ciepły i kobiecy. W końcu zużyłam ponad połowę 50 ml - prezent;) - i reszta powędrowała do koleżanki. Używam tego produktu od:4 lat prawie Ilość zużytych opakowań:30 ml