Frederic Fekkai Apple Cider, Claryifying Shampoo (Szampon oczyszczający)

• 24 lutego 2010 o 21:38
    Dla mnie zbawienie!!!!
    Dla mnie zbawienie!!!! Do tej pory musialam myc wlosy co drugi dzien czasem codziennie, a teraz myje co trzeci dzien!!! Pachnie "jabolem" ale da sie przezyc. Troche wysusza skóre glowy, odjełabym pol gwiazdki, ale ja myje pierwszy raz normalnym szamponem do przetluszczajacych sie herbal essences a potem drugi raz Fekkai. Efekt jest dla mnie piorunujacy. Dzieki temu ze nie musze myc wlosow czesto, odzyły i sa naprawde zdrowe. Daję 4,5 za przesuszenie skory glowy. Używam tego produktu od:1miesiac Ilość zużytych opakowań:1
    midda
    15 kwietnia 2009 o 19:05
    Polecam
    Rzadko kupuję profesjonalne kosmetyki do włosów- ten kupiłam i była to dobra decyzja. Szampon oczyszczający to podstawa dla osób, które stylizują włosy. Stosuje ten szampon relatywnie rzadko- do dwóch razy w tygodniu (włosy myję codziennie)- profilaktycznie lub kiedy zależy mi na długim utrzymaniu ich świeżości. W moim odczuciu jest dużo lepszy od szamponu oczyszczającego Schwartzkopf Bonacure. Włosy są po nim jak po wyjściu od fryzjera (dobrego) ;) Z czystym sumieniem polecam. Bardzo wydajny przy stosowaniu według moich wskazówek. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 17 sierpnia 2008 o 23:16
    Lubię
    Bardzo polubiłam ten szampon. Nie stosuję go codziennie, bo choć mam cienkie i klapnięte włosy, sprawiające wrażenie przetłuszczających się, to są one dość zniszczone zabiegami fryzjerskimi i taka pielęgnacja mogłaby je tylko dobić. Szampon faktyczne świetnie oczyszcza. Włosy są miękkie, lekkie, nawet trochę szczypie mnie po użyciu skóra głowy od tego oczyszczania. Zawsze używam go z odżywką, bo inaczej nie dość, że nie rozczesałabym włosów, to w dodatku od tej lekkości przykleiłyby mi się one do głowy. Zapach jest bardzo przyjemny a opakowanie ładne i utrzymane w ogólnej stylistyce marki. W przypadku używania go raz w tygodniu jest bardzo wydajny, nie wiem jak wygląda to przy codziennym stosowaniu. Jeśli trafię na jakąś rozsądną promocję, gdy wymęczę to opakowanie, które mam, kupię go jeszcze raz, bo warto. Jeśli nie, poszukam jakiegoś innego szamponu oczyszczającego. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego i końca nie widać
    sleepy
    17 sierpnia 2008 o 20:45
    lekki niedosyt...
    Pierwsze wrażenie to bardzo przyjemny zapach; świeży, jabłkowy. Dobrze się pieni; duży plus za to że to szampon klarowny a nie perłowy; przez to jest lżejszy dla skóry głowy, zawiera mniej chemii. Po umyciu włosy są lekkie, miłe w dotyku. Niestety nie trwa to długo...Szampon nie wpływa znacząco na spowolnienie przetłuszczania.Nadal jest potrzeba codziennego mycia. Nie wiem czy kupię znowu, jest tyle nowości do przetestowania;) Używam tego produktu od:dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań:jedno