Euro-Styl Perfect Care, Crema al Latte, Regenerująca maska z proteinami jedwabiu

• 28 kwietnia 2014 o 11:48
    jak najbardziej TAK
    opakowanie dostałam od siostry i jestem bardzo zadowolona :) moje włosy: -łatwo się rozczesują -mają ładny połysk -są nawilżone -nie są obciążone -ładnie pachną jedyny minus to taki, że po nałożeniu maski trzeba odczekać kilkanaście minut zanim się spłucze ... no cóż ale chyba każda maska tak ma... co tu wymagać na zniszczone włosy przecież nie zregenerujemy ich w minute Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 20 listopada 2013 o 13:13
    Przecudowna odrzywka
    Nie wyobrażam sobie moich włosów bez tej maski. Kocham ją za wszystko. Jest cudowna. Moje włosy są: *miękkie *puszyste *zdrowe *odrzywione *miłe w dotyku *pachną jeszcze następnego dnia *świetnie się układają Mogłabym wypisywać plusy w nieskońconość. Polecam ją z czystym sumieniem. Zaczęłam drugie opakowanie i napewno nie będzie moim ostatnim:) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 duże
  • 5 grudnia 2012 o 15:38
    Bardzo ją lubię
    Maskę kupiłam wraz z innymi tego producenta zachęcona przede wszystkim bardzo korzystną ceną. Zaczęłam testowanie nowości od wersji latte i muszę przyznać, że nie żałuję:) Na moje włosy zadziałała bardzo dobrze. Stosowana solo na ok godzinę sprawiła, że włosy były miękkie, błyszczące, bez problemu się rozczesały. Do tego maska jeszcze mocniej poprawiła skręt moich kręciołków przez co popadłam już w totalny zachwyt. Ogólnie bardzo się z nią lubię. Do opakowania dostałam pompkę wiec komfort stosowania jest jeszcze większy. Jedyne czego nie lubię to zapach- maska choć mleczna jakoś mnie nim nie oczarowała- jest po prostu dziwny. Daję 4 gwiazdki ponieważ jest to maska bardzo dobra ale nie idealna 5 gwiazdek dostanie moje KWC :) Używam tego produktu od: listopad 2012 Ilość zużytych opakowań: 1 l
  • 27 czerwca 2012 o 13:54
    kiepska
    Zakupiłam zachęcona pozytywnymi recenzjami,jednak jak widać nie wszystko wszystkim pasuje.Dobrze,że na próbę kupiłam mniejsze opakowanie (200 ml).Plusy maseczki:tania,łądnie pachnie i nie obciąża włosów.I tyle.Poza tymi niewielkimi zaletami dostrzegłam wady: -nie nawilża włosów (już nie liczyłam na cudowne efekty czy regenerację,ale na przyzwoite nawilżenie włosów;po użyciu mam wrażenie,że nie użyłam niczego, zwłaszcza końcówki wyglądają beznadziejnie) -nie pomaga w rozczesywaniu włosów,a to potrafi pierwsza lepsza drogeryjna odżywka;po spłukaniu miałam na włosach kołtuny,co wcześniej mi się nie zdarzyło,ponadto włosy rozczesywały się bardzo topornie -nie chroni włosów np. podczas czesania przed łamaniem,a dla mnie jest to niezwykle ważne. Podsumowując,więcej jej nie kupię.Może dziewczyny o zdrowych i bezproblemowych włosach będą zadowolone.Możliwe,że moje włosy nie tolerują któregoś ze składników,bo to druga mleczna maska, która nie sprawdza się na moich włosach. Używam tego produktu od: czerwiec 2012 Ilość zużytych opakowań: trochę z 1 opakowania 200 ml
  • 28 marca 2012 o 17:22
    Bardzo dobra.
    Bardzo przyzwoita odżywka w bardzo przyzwoitej cenie. 1 litr kosztował mnie 33 zl. Plusy: + wydajna + śliczny zapach- ja odbieram to jako cappucino ;) + nie spływa z wlosów, jednoczesnie nie wżynając się w nie jak beton :| + przyzwoicie nawilża (ale też bez jakiejś rewelacji) + tania + dobrze sie spłukuje + nie obciąża włosów, nie skleja, włosy "nie klapią" ;) Minusy: - mogłaby nawilżać jeszcze mocniej - lepsza nazwa dla niej to nie maska, a po prostu.... odżywka :) Reasumując: Jest to bardzo dobra ODŻYWKA, a nie maska :) Miałam kiedys maske z prawdziwego zdarzenia Matrixa (która została wycofana), i te trudno do niej nawet porównać ;) ale jako odżywka spisuje się znakomicie :) POLECAM! Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1000ml