Aldo Vandini Fruttini Sorbet, Lime & Mint Body Spray (Mgiełka do ciała `Limonka i Mięta`)

• 29 maja 2011 o 15:30
    Średnia
    W sumie mgiełka nie jest najgorsza. Zapach bardzo miętowy, limonki właściwie nie czułam. Jest świeży, lekko chłodzi. Nie klei się, nie wysusza, nie podrażnia (ja pryskałam nawet lekko oparzoną od słońca skórę i przynosiła chwilową ulgę). Zapach jednak nie przypadł mi szczególnie do gustu. Pachniał trochę jak zwykłe cukierki miętowe ;). Odświeżacz dobry, ale jako zastąpienie wody toaletowej by się nie sprawdził. Wydajny. Aż nie mogłam go wykończyć! ;) Używam tego produktu od: używałam 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: 1 op.
  • 22 maja 2011 o 16:18
    Przyjemna
    Kupiłam ją kiedyś w Naturze zachęcona niską ceną, ot jako przyjemny gadżet. I właśnie taka jest ta mgiełka: nie jest niezbędna, ale przyjemnie się jej używa. Pachnie świeżo, przede wszystkim czuję miętę, cytrusów nieco mniej. Zapach utrzymuje się około 3 godzin. Spray przyjemnie chłodzi, jednak jest to efekt chwilowy. Po wyschnięciu nieco się klei, zwłaszcza nałożona w większej ilości. Mimo zawartości alkoholu nie wysusza skóry. Nie brzudzi ubrań. Wydajność jest średnia, zwłaszcza, jeśli chcemy utrzymać zapach przez cały dzień. Dobrze spisuje się jako odświeżacz powietrza. Mgiełka jest przyjemna, ale nie sądzę, bym skusiła się na nią ponownie. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 23 sierpnia 2008 o 17:34
    A mi tam ten produkt bardzo przypadł do gustu.... Stosuje całe lato i ciągle mam pół buteleczki... Zapach jest taki orzeźwiający, lekki w sam raz na letnie upalne dni. Trwałośc srednia, ale nie ma co za duzo wymagać, w końcu to nie perfumy a tylko mgiełka do ciała.... Wg mnie godna polecenia:) Używam tego produktu od:2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1/2
  • 23 sierpnia 2008 o 15:24
    paskudna
    Kupiłam wszystkie 3 mgiełki Fruttini Sorbet w ciemno, bo w sklepie nie bło testerów. Uznałam, że zapach limonki mięty raczej trudno zepsuć i nie może mnie zaskoczyć. A jednak się myliłam... Bo ta mgiełka ma niestety okropny zapach - jest to gorzka, zepsuta mięta... Limonki nie czuję w ogóle. Bardzo lubię zapach mięty, równiez w perfumach czy mgiełkach do ciała ale to COŚ co jest w tej mgiełce jest co najmniej dziwne. Uzywanie jej do przyjemnosci nie nalezało totez po kilkunastu próbach pozbyłam się jej. Trwałość kiepska - do godziny. Właściwości pielęgnujących nie stwierdziłam. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/3