Tigi Catwalk, Oatmeal & Honey Treatment Shampoo (Szampon do włosów po zabiegach chemicznych z owsem i miodem)

AgA2011
    21 stycznia 2015 o 3:19
    wspanialy szmpon do zniszczonych wlosow
    Szampon dobrze sie pieni, nie potrzeba go duzo nakladac. Nadaje moim wlosom blas i napewno je dobrze odzywia bo efkty widac bylo po kilku stosowaniach a teraz po 3 tyg wlosy wyglaja na bardzo zdrowe. Wiadomo ze jesli mamy rozdwojone koncowki to cudow on nie zdziala jak i zaden inny szampon. Bardzo przyjemny zapach. Moim zdaniem szampon jest bardzo wydajny i warty polecenia. Używam tego produktu od: 3tyg Ilość zużytych opakowań: 1
  • 18 kwietnia 2013 o 21:10
    beznadziejny
    szampon jak na tą firmę żadki i mało wydajny , ciężko zmywa dużą ilość produktów do stylizacji , musiała używać pęłną garść szamponu 3 razy żeby umyć włosy , efekty były nijakie (przy gęstych włosach z tendencją do puszenia się ) , to wyżucanie pieniędzy w błoto , nie polecam Używam tego produktu od: używałam kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno 300 ml
  • 20 lipca 2012 o 17:01
    fajny- ale tylko do naprawdę zniszczonych włosów
    A zatem: kupiłam ten szampon w tk maxx, więc zapłaciłam za niego znacznie mniej niż w hurtowni, ale i tak cena jest trochę uwierająca. To pierwszy i chyba najistotniejszy minus. Drugi jest taki, że na początku włosy się po nim przetłuszczają bardzo szybko, jednakże po jakimś czasie przestaje się tak dziać. Chyba wiązane jest to z tym, że szampon ma dość gęstą konsystencję i całkiem dobrze nawilża. Do tego świetnie pachnie. Ja mam kręcone, zniszczone włosy i na moich szampon spisuje się świetnie, są miękkie i ładnie skręcone- ale mój TŻ ma już cienkie włosy i narzeka na to, że są za tłuste i że ma wrażenie, jakby szampon się nie wypłukiwał do końca. Tylko, że na opakowaniu w końcu jest napisane, że ten szampon jest do włosów suchych i zniszczonych, więc nie można mieć do niego pretensji o to, że spełnia swoją rolę ;) poza tym uważam że jest całkiem wydajny, na moich włosach pięknie się pieni, nie ma silikonów, ogólnie nie narzekam. Produkt mogłabym kupić ponownie w takiej cenie jak w tk maxx (59 zł), ale w oryginalnej no way. Więc: jeśli macie naprawdę suche, zniszczone włosy, ten szampon może być w sam raz dla was, ale reszcie odradzam- to nie jest jeden z tych uniwersalnych, ładnie pachnących produktów.Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jakaś 1/5 tuby 750 (ale nie używałam go sama)
  • 23 lipca 2010 o 12:22
    Dziwny
    Polecony mi przez fryzjerkę w Anglii, kiedy skarżyłam się na zbytnie wypadanie włosów. Uznała, że to przez to, że moje włosy i skóra głowy nie są dobrze odżywione, w czym miał pomóc ten szampon. Owszem, po zużyciu całego, mój główny problem odszedł w niepamięć, ale nie zauważyłam ogólnie lepszej kondycji moich włosów. Zapach oatmeal bardzo mi nie odpowiadał. Konsystencja gęsta, powinna być wydajna, a tutaj były problemy z tym, żeby szampon w ogóle zaczął się pienić. Nie jest cudowny, na pewno nie wart swojej ceny w PLN. Nie używałam innych produktów z tej firmy, mam wrażenie, że są lepsze. Używam tego produktu: 2 lata temu Ilość zużytych opakowań:1
  • 19 stycznia 2010 o 19:58
    Nie polecam.
    Uwielbiam produkty Tigi, więc bez wahania kupiłam ten szampon. Niestety, pożałowałam już po kilku użyciach. Szampon ciężko się rozprowadza, a co najważniejsze nie działa tak jak powinien. Nie regeneruje włosów, nie wygładza, większego połysku również nie odnotowałam. Używałam wielu różnych kosmetyków Tigi, jednak ten szampon jest zupełnym niewypałem. Używam tego produktu od: 3 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1