Nie kupię więcej, bo go już po prostu nie ma. Jak wszystko co dobre tak i to przestano produkować.
Nie wiem skąd te negatywne oceny. Używałam tego żelu lata, z kilkoma przerwami na inne ale zawsze do niego wracałam. Zużyłam kilkanaście butelek tego preparatu. W tej i jeszcze poprzedniej wersji.
Stan swojego biustu dziś zawdzięczam albo jemu albo genom. Chciałabym mieć taką skórę w innych miejscach. :)
Super żel. Nie był drogi. Bardzo wydajny. Wygodny w użyciu. Używam tego produktu: lata
Ilość zużytych opakowań: naście
no i uzywam codziennie moze skora troche bardziej miekka ale troche ciezko wchlania ujedrnienia nie zauwaylam chyba dziala dopiero z jakimis masazami lub czyms takim;)
Używam tego produktu od:2 miesiecy
Ilość zużytych opakowań:2
Rzadkie to, rozsmarowuje się niby ok, ale wchłaniać się nie chce, nie nawilża, nie odżywia, nie ujędrnia, w ogóle nie robi nic z tego, co obiecuje producent. Za to się lepi. Także jakby ciut wysusza. Bubel. Bez żalu posłałam do kosza. Dobrze że kupione w bardzo dużej promocji, bodajże za 10 zeta, jako dodatek do czegoś innego. Precz z tym ode mnie!
Używałam w zeszłym roku. Kosmetyk miał dosyć rzadką konsystencję i intensywny (leśny?) zapach. W sumie był całkiem miły w użyciu i bardzo wydajny. Efekty? Skóra napięta i jędrna, ale że jestem jeszcze młoda więc róznica nie była bardzo widoczna.
Można spróbować.
Jako ze matka natura o mnie nie zapomniala wiec staram sie dbac o to co mam i regularnie uzywam kremow tego typu. niestety ale ten okazal sie tragiczny. Zero reakcji. Nic. poprostu nic! Wodnista konsustencja, zero dzialania. Jedyny plus to wydajnosc. Stosowalam ten krem przez okolo pol roku i nic. Moze mam za duzy biust;-) Napewno do niego nie wroce.
Jeden z najgorszych kosmetyków, jeśli w ogóle można go określić tym mianem, których kiedykolwiek przyszło mi używać; konsystencja byle jaka, jakaś taka dziwna, wodnista, zapach też niezbyt rewelacyjny, po wsmarowaniu skóra sie klei, w ogóle jakaś taka dziwna jest, efektów jakichkolwiek odnośnie pielęgnacji biustu (nawilżania przynajmniej, napięcia skóry czy jej choć minimalnego ujędrnienia) nie zauważyłam.Opakowanie koszmarnie niewygodne. Co tu dużo mówić-lipa całkowita. NIE POLECAM!!!
Uzywałam go raczej z przyzwyczajenia, a nie dlatego, że go polubiłam. Jego największą zaleta jest wydajność - ciężko go było skończyć, choć siliłam się na regularne dwa razy dziennie. Opakowanie nie było zbyt wygodne, nie podobała mi sie tez konsystencja - za długo się wchłaniał, pozostawiał uczucie lepkości...Nawilżał skórę, odżywienia czy ujędrnienia nie zauważyłam. Zostało mi jeszcze jedno opakowanie :(, pewnie będę musiała go zużyć, ale mówię stanowczo never more! Znam przyjemniejsze kosmetyki do biustu...
Od razu wyjasniam, ze zaznaczam "tak" przy pytaniu o powtorny zakup, majac na mysli to, ze jesli sie jeszcze pojawi w jakiejs ofercie Avonu, to go kupie. Nie rozumiem polityki tej firmy - wycofuja naprawde fajne produkty, zostawiajac w sprzedazy mnostwo bubli. Zdziwilam sie, ze i ten produkt wycofali. To calkiem udana rzecz. Co prawda najlepiej sie sprawdzi na niewielkich biustach, ale ogolnie dobrze nawilza i w ramach profilaktyki jest dobry i dla tych obfitych. Ja mam spory biust (obecnie 80E przy nadwadze) i wiem, ze zaden zel czy krem nie podniesie mi go do sufitu, ani nie zrobi z niego dwoch jedrnych kulek, ale ten zelik pozwolil mi zachowac to co mam, bez dalszego poddawania sie silom grawitacji. Jest bardzo wydajny. Malenka ilosc szybko sie wchlania, a wieksza jest swietna do masazu. Cene regularna uwazam za zbyt wysoka, dlatego nabywalam go w promocji. Przez rok zuzylam 3 opakowania - jedno w starej wersji i 2 z linii Solutions w kolorze fioletu (ale nie wiem czy one sie czyms roznily). Zapach taki sobie, ale niespecjalnie intensywny, wiec nie draznil mnie. Buteleczka w porzadku, latwo bylo zuzyc produkt do konca. Obecnie testuje jego nastepce, czyli kremik do biustu i zobaczymy czy zamiana miala sens.
Żadnych szczególnych efektów po nim nie zauważyłam, a stosuję go już od ponad roku. Jest baardzo wydajny, ciągle mam pierwsze opakowanie, choć ma niewielką pojemność. Ale możliwe, że bez jego stosowania byłoby gorzej ;) Dobrze się wchłania, nie lepi się.
To pierwszy kosmetyk tego typu jaki stosuje... Mimo braku porównania daje w aż cztery gwiazdki ponieważ:
ˇWyraznie ujędrnił i podniósł mój biust (co wydawało mi się niełatwym zadaniem w tak krótkim czasie, bioršc pod uwagę mój rozmiar- 75 C :) )
ˇJest wyjatkowo wydajny (mam go 3 miesiace i przy regularnym stosowaniu- raz dziennie- ciagle jest jeszcze ok. 1/3 lub 1/4 )
ˇJego konsystencja zmusza do masażu, który wspomaga działanie żelu
Zaznaczam jednak, że stosowałam równoczesnie ćwiczenia dla poprawienia kondycji mięsni podtrzymujšcych biust.
PIerwszy z tego typu kosmetyków jaki posiadam , ale jestem w pełni zadowolona.Biust rzeczywiście ujędrniony , skóra miła w dotyku a sam kosmetyk niesamowicie wydajny.Naprawdę jeszcze nie miałam tak wydajnego produktu, wystarczy niewielka ilość i wspaniale sie rozsmarowuje,prawie natychmiast wchłania.
Nigdy nie używałąm preparatów do pielęgnacji biustu, po nieważ uważałam, że jestem za młoda. Jednak wyczytałam gdzieś, że o skórę biustu powinno się dbać już od najmłodszych lat (ćwiczenia i preparaty ujędrniajace) więc nabyłam ten oto produkcik. Ma on fajniutką konsystencję, która bardzo mi się podoba (nie trzeba ciągną cskory przy smarowaniu i szybciutko się wchłania). Przepięknie pachnie. Juz po kilki użyciach zauważyłam, że skóra biustu jest bardziej napięta (chocież nei wiem co tu napinać u mnie :P) ale przede wszystkim jest miękka i jakoś sie ma takie inne odczucie co do piersi, są po prostu zadbane. Wydajny.
Po prostu nie działa. Nie widze żadnych efektów, nawet chwilowego napiecia skóry. Skóra nie jest po nim nawet nawilżona. Nic, nic, nic! Już lepiej użyć do piersi zwykłego balsamu do ciała, to przynajmniej o skórę zadba.
Forma gęściejszej wody. Nie ma nawet komfortu stosowania.
Uważam, że to całkiem dobry preparat - na pewno nie zdziała cudów na dojrzalszej skórze, ale idealnie spisuje się w pielęgnacji skóry młodej. Ma fajną żelową konsystencję, odrobinę wodnistą. Błyskawicznie się włachłania, aczkolwiek pozostawia po sobie 'lepką' warstewkę. Ładnie, delikatnie pachnie. Świetnie nawilża skórę, uelastycznia ją i wygładza. Ujędrnienia nie zauważyłam, aczkolwiek tego z jego strony nie wymagałam :)
Buteleczka malutka, ale żel jest bardzo wydajny. Opakowanie poręczne.
Używałam tego kosmetyku przez pół roku/ ilość zużytych opakowań: 2
Używałam tego kosmetyku i nie jestem zadowolona. Strasznie galaretowate, kiepsko sie rozprowadza i wchłania. Żadnych efektów chyba tylko finansowe bo specyfik jest troszke drogi. ilość zużytych opakowań: ...1
Recenzja: ...
NIestety niezbyt mi odpowiada bo:
# ma zelowa konsystencje
# niezbyt ladny zapach
# cena dosc wysoka
# brak efektow
Mam jeszcze jedna butelke ale czeka na lepsze czasy.
Może jestem leniwa, ale gdy mam uzyć tego kosmetyku, znajduję tysiąc innych zajęć. Nieprzyjemny w stosowaniu - zimny kisiel... Klei się, zapachu to to też nie posiada. Na dodatek po blisko roku stania na półce w łazience kisiel zmienił się w galaretkę... Nie daję najniższej oceny, bo za krótko uzywałam, żeby stwierdzić brak jakichkolwiek efektów.