Oriflame Swedish Spa, Sea Algae Beauty Treatment Serum (Serum z algami morskimi)

• 26 czerwca 2014 o 23:16
    genialne na podraznienia po słońcu
    Dlaczego jak cos jest fajne, sprawdza sie to przestaja to produkowac???? No dlaczego! Bardzo załuje że serum jest juz niedostepne , bo nawilzalo, koiło skórę, szybko sie wchlanialo i slicznie pachnialo! Chetnie bym kupila ale juz wycofali:((((
  • 5 czerwca 2011 o 16:22
    Całkiem niezłe
    Idealne serum na lato. Wspaniale ratuje moją przesuszoną skórę gdy kremy nie dają rady. Przy aplikacji przyjemnie chłodzi twarz. Po kilku minutach wchłania się całkowicie zostawiając przyjemne uczucie nawilżenia. Używam tego produktu od: ok 1 roku Ilość zużytych opakowań: 2 (w trakcie 3)
  • 5 kwietnia 2011 o 22:04
    lubię
    Bardzo dobry kosmetyk nawilżający. Nie używam go zbyt często, może raz na dwa tygodnie, kiedy zauważę że kremy matujące trochę przesuszyły mi skórę. Po nałożeniu skóra jest nawilżona ale nie tłusta, ma jednolity koloryt i jest elastyczna. Serum trochę kleiste, ale mi to nie przeszkadza. Praktyczne i ładne opakowanie, przez co serum jest na prawdę wydajne. Polecam Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 5 lutego 2011 o 21:19
    Genialny
    Zdecydowanie polecam, jeden z moich najukochańszych kosmetyków. Konsystencja leciutka, wchłania się bardzo szybko, idealnie sprawdza się jako baza pod makijaż. Pięknie pachnie, skóra jest nawilżona, elastyczna, zdrowo wygląda. Jedyny minus: serum nie nadaje się na zimową porę, jest zbyt wodnisty i może poważnie przesuszyć skórę. U mnie doprowadził do powstania liszaju na brodzie. Jest stworzony na cieplejsze pory roku :)) Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 4, może więcej
  • 25 stycznia 2011 o 18:31
    porządny kosmetyk
    zdecydowanie polecam. Konsystencja rzadka, wodnista, początkowo sądziłam,że pozostawi mokrą warstwę na skórze nie nawilżając jej. A jednak:)Dobrze nawilża, dosyć szybko się wchłania , nie zapycha porów.po prostu godny polecenia.szkoda ,że juz go nie ma w ofercie Używam tego produktu od: 1mies Ilość zużytych opakowań: 1-30ml