Toni&Guy Finishing Shine Spray Spray nabłyszczający

• 30 maja 2013 o 21:45
    Od swieta
    Dobry, uzywam od czasu do czasu jak prostuje wlosy (mam krecone wiec nie ma sensu czesciej). Ladnie wgladza wlosy, nadaje polysk. Zauwazylam ze bardziej elekrtyzuja mi sie wlosy po nim ale nie jestem na 100% pewna czy to jego wina. Stosowany z umiarem nie obciaza wlosow, nieskleja, nie natluszcza. WYDAJNY!! Mam go z 3 late in nawet nie jestem w polowie buteleczki. Cena moglaby byc nizsza ale w Boots\'ie sa czesto oferty 3 za dwa wiec mozna poczekac z zakupem na jakas promocje. Ja zaplacilam chyba £7.00 trzy lata temu. Super zapach, jedynie moge sie przyczepic do alkoholu w skladzie ale biorac pod uwage fakt ze ne stosuje go codziennie moze byc. Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    lula84
    30 maja 2013 o 19:36
    Pięknie pachnie!:)
    Witam, nabłyszczasz uważam za dobry. Należy pamiętać, by dobrze go wstrząsnąć i rozpylać z odegłości by włosy się zbyt nie przetłuściły. Pięknie pachnie jak guci rush i długo utrzymuje się na włosach. Super na wiosnę i lato. Włoski błyszczą i pięknie pachną. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 op
    laPerra
    4 maja 2013 o 21:02
    T&G jak zawsze niezawodny
    Serum spełnia swoje zadanie bez zarzutu. Nabłyszcza włosy i delikatnie je wygładza. Trzeba jedynie uważać żeby nie przesadzić z ilością i pamiętać o rozpylaniu w odpowiedniej odlegołości. Łatwo przesadzić a wtedy uzyskujemy efekt przetłuszcoznych włosów. Ja unikam też stosowania na czubek głowy, raczej na końcówki, żeby nie obciążać całości. Zapach. Nie jest to typ aromatu, jaki preferuje. Duszący i słodki, na szczęście nie utrzymuje się długo. Reasumując: warto go mieć, trzeba tylko postępować ostrożnie i nie wwąchiwać się zbyt mocno. Efekt warty ceny. Cena. Polecam zakupy w sieci, znacznie tańszy niż w drogeriach. Używam tego produktu od: ok. roku Ilość zużytych opakowań: połowa pierwszego
  • 19 października 2012 o 11:25
    Bardzo dobry
    Kupiłam zachęcona dobrymi opiniami na Wizażu. Używam na suche, wyprostowane włosy. Plusy: - nadaje piękny połysk - włosy po użyciu są sypkie i miękkie w dotyku - nie przetłuszcza ani nie wysusza - nie zawiera drobinek - wydajny Minusy: - przy użyciu dużej ilości blisko skóry głowy może powodować, że włosy wydają się przetłuszczone Zapach mi nie przeszkadza, u mnie przestaje być wyczuwalny po 2-3 godzinach. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    moniq60
    11 sierpnia 2012 o 17:49
    Fajny :)
    Dzięki KWC dowiedziałam się o nim i kupiłam i dołączam do zadowolonych :) Plusy: -pięknie nabłyszcza -jednocześnie nie przetłuszcza, nie wysusza -włosy są lśniące i miękkie -zarówno do włosów po umyciu na mokro jak i na sucho ,po prostowaniu popsikane wyglądają jak z reklamy Minusy: -zapach ,który mnie się nie podoba , wręcz śmierdzi ,ale to jest taki dziwny zapach ,taki słodkawy jakiś, za to -0.5 gwiazdki Polecam! Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego