Chanel Exceptionnel, Intense Volume and Curl Mascara (Tusz pokręcający i pogrubiający)

• 14 stycznia 2016 o 19:59
    nie opłaca się w żadnym wypadku
    Jak dobrze ,że to był prezent , a nie moja wtopa zakupowa ,bo chyba bym sobie chyba wszystkie rzęsiska ze złości wyrwała.Tusz nie spełnia swoich docelowych zadań w najmniejszym stopniu .Podkręca lepiej to zalotka ,a pogrubia samymi grudkami ,super...Ma dość gumową konsystencję i nie nie przesadzam próbując ściągnąć go z rzęs odrywał się jak guma , pierwszy raz z czymś podobnym się spotykam.Jedynym plusem jest szczoteczka ,która ze zwykłym tuszem z drogerii daje radę . Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
  • 19 maja 2014 o 14:38
    nic specjalnego
    posiadaczką tej właśnie maskary stałam się przypadkiem. dzień po ognisku, na którym moja koleżanka w stanie wskazującym postanowiła odpalić sobie papierosa od ogniska :D w żalu oddała mi wszystkie swoje kosmetyki i przyrządy do rzęs, bo kojarzyły się jej z tym nieszczęsnym incydentem. :) maskara jako taka nie jest zła, dobrze się trzyma, intensywna czerń. jedynym, ale za to dużym minusem jest wydobywanie produktu z opakowania. szczoteczka plastikowa w żaden sposób nie nabiera tuszu mimo, dość dużej zawartości opakowania. tusz zasycha na szczoteczce i bardzo często bo nawet co 2-3 dni trzeba ją myć. Używam tego produktu od: 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 normalne opakowanie
  • 26 kwietnia 2014 o 21:33
    Totalny bubel
    Bardzo lubię tusze które nadają rzęsom naturalny wygląd i ten taki nadawał. Tusz był świetny przez jakieś 1,5 miesiąca niestety potem zaczął się kruszyć po jakiejś godzinie. Nie był on źle przetrzymywany, ani nie miał nadmiernego dostępu do powietrza. + ładny wygląd + dobrze rozczesująca rzęsy szczoteczka - zbyt szybko ulega terminowi ważności - kruszy się - cena Używam tego produktu od: Roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 12 lutego 2014 o 14:26
    najlepszy
    na początku zaznaczę, że mi zależy zawsze na tuszu, który w miarę nakładania kolejnych warstw będzie sprawiał, że oko będzie bardziej podkreślone - od makijażu codziennego, lekkiego aż do nieco cięższego, wieczorowej look\'u. ten chanel taki właśnie jest. ale od początku: opakowanie - cudo, marzenie chyba każdej kobiety. minimalistyczne, eleganckie, klasa sama w sobie. szczoteczka - taka jakie ja lubię, z włosia, gęsta, przy czym nie nabiera za dużo produktu. lekko wygięta. długość jak dla mnie super. tusz jest bezzapachowy, pięknie czarny. nie uczula i nie podrażnia. nie osypuje się, nie kruszy, na moich oczach wytrzymuje spokojnie 16 godzin. bardzo szybko i wygodnie się zmywa! nie pozostawia nic w oku ani poza nim. tusz kupuję raz na 3 m-ce, używam praktycznie codziennie. nie wysycha po tym okresie, po prostu się kończy ;) i na koniec samo działanie: mam rzęsy sztywne, średniej długości, dosyć gęste. ten tusz je przede wszystkim zmiękcza, rozczesuje i nie skleja. w niewielkim stopniu je wydłuża. jak dla mnie super. i jak już wspomniałam na samym początku - z każdą kolejną warstwą oko staje się wyraźniejsze, makijaż bardziej wieczorowy. jednak obce mi słynne \'owadzie nóżki\'. polecam każdemu, kto ma wymagania przybliżone do moich. Używam tego produktu od: pięciu miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
    cabale
    6 października 2013 o 15:36
    Bez rewelacji
    Moim zdaniem naprawdę ŚREDNI kosmetyk. Moim rzęsom dużo nie trzeba, wyglądają ok w praktycznie każdym tuszu, ale ten produkt podkreślał je minimalnie, nie pogrubiał ani nie wydłużał zadowalająco. Trwałość też średnia- kruszył się i osypywał pod koniec dnia. Wiele drogeryjnych tuszy za cenę około 10 zł wygląda na moich rzęsach o niebo lepiej. Ogólnie nie polecam. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe i starczy