Stapiz Sleek Line, Repair & Shine Shampoo (Szampon z jedwabiem do włosów zniszczonych) (stara wersja)

Stapiz Sleek Line Szampon Repair 1000ml

mytime
    20 marca 2015 o 7:29
    taki sobie...
    zachęciła mnie cena, bo za 1l zapłaciłam koło 15zł. ładny zapach i w sumie tylko za to te dwie gwiazdki... niby z jedwabiem, więc powinien nawilżać. miałam bardzo zniszczone kudełki i poleciła go koleżanka, ale wysuszał mi włosy jeszcze bardziej. Używam tego produktu od: około 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 14 marca 2015 o 13:15
    TAK
    Uwielbiam ten szampon i używam go od lat. Zaznaczam, że nie wymagam od szamponu cudów, a wszelkie drogeryjne hity okrzyknięte cudotwórczymi po dłuższym stosowaniu przynoszą u mnie rozczarowanie (szampony dyscyplinujące - obciążenie, po czasie wzmożone przetłuszczenie; oczyszczające do włosów tłustych - niczym się nie różnią od zwykłych w moim przekonaniu). Każdy efekt WOW na dłuższą metę w moim przypadku kończy się fiaskiem. Nie wiem, czy to przez przyzwyczajenie do efektu, czy faktycznie włosy się buntują. Ot, taka moja filozofia dotycząca szamponów ;) Robi wszystko to, co szampon powinien robić - oczyszcza, nie plącze, dobrze się spłukuje, dobrze współgra z odżywkami tej bądź innej firmy. Uważam, że szampon powinien po prostu myć i ewentualnie przygotowywać włosy do dalszych zabiegów i ten dobrze spełnia swoją rolę. Za taką cenę polecam do wypróbowania, są dostępne też w mniejszych opakowaniach. Używam tego produktu od: wielu lat Ilość zużytych opakowań: hektolitry
  • 27 sierpnia 2014 o 13:58
    +200 do obciążenia
    Posiadam jedwab ze Stapizu, który jest moim ulubionym, więc postanowiłam kupić także i szampon z tej firmy. Już od pierwszego mycia coś było nie tak. Szampon dobrze się pienił, nie trzeba było go nałożyć dużo, żeby czuć, że dotarł wszędzie, ale... Strasznie ciężko się zmywał, a po wysuszeniu włosów miałam wrażenie, że go nie spłukałam. Włosy po umyciu i przespanej nocy rano nadaławy się do mycia. Nawet jeśli postarałam się spłukać baaaardzo dokładnie i tak zmiast po 2-3 dniach włosy były do mycia po około dobie. Beznadzieja. Plusy: + ładny zapach + wydajnosć + duże opakowanie za małą cenę Używam tego produktu od: około rok temu zaczęłam - używałam 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 3/4 pierwszego
  • 10 lipca 2014 o 17:44
    najlepszy pod słońcem
    Jest to dla mnie najlepszy szampon jaki do tej pory miałam okazję wypróbować. Ma śliczny zapach, nie powoduje u mnie łupieżu (w przeciwieństwie do większości drogeryjnych szamponów), a nawet likwiduje ten, który powstaje, gdy muszę jakiś czas używać innych. Jest bardzo wydajny, stosuję już drugi rok razem z siostrą nadal drugie opakowanie. Dobrze spełnia swoją funkcję, bo wiadomo, jak żaden szampon, bez pomocy odżywki nie nawilży idealnie włosów ŻADEN SZAMPON NIE DA EFEKTU MASKI!. Włosy dobrze się rozczesują i nie plączą, są dobrze oczyszczone. Łatwo się spłukuje i dobrze pieni. Wiadomo nie można też dopuścić do tego, by włosy się do niego przyzwyczaiły, bo wtedy opinie typu: bo na początku to... a przy dłuższym stosowaniu to... będą w każdej recenzji. Z tego co widzę ma też obecnie trochę inny skład i nie zawiera już SLS. Jak dla mnie numer 1. Sprawdziłam SLS jest nadal obecny w składzie, ale jak dla mnie, to żaden problem
  • 11 listopada 2013 o 17:59
    Chyba mój ulubiony produkt
    Jest to mój ulubiony szampon! Wcześniej miałam wielki problem.. Moje włosy były suche, pozbawione blasku, zniszczone.. O szamponie Sleek Line powiedziala mi fryzjerka. Kiedy myła mi głowe poczułam śliczny zapach gumy balonowej, gdy zapytałam co to odparła, że to właśnie ten szampon. Chciałam, żeby zamówiła mi go w hurtowni fryzjerskiej, ale 2 dni później znalazłam go w HEBE, nie zwracając uwagi na cenę od razu wrzuciłam go do koszyka. I tu było następne Buuum za 1 litr szamponu zapłaciłam 13 zł.. to tyle ile zapłaciłabym za szampon 500 ml firmy SYOSS, który powodował u mnie łupież i nadmierne przetłuszczanie się. Przy moim trybie życia myję głowę codziennie i ten szampon jak najbardziej się do tego nadaje! POLECAM :) Używam tego produktu od: 1.5 miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie