Bandi Anti - Aging Care Krem pod oczy przeciwzmarszczkowo - nawilżający

Bandi Anti-Aging Care 30+ Krem pod oczy intensywnie przeciwzmarszczkowy 30ml

szuja
    16 października 2012 o 10:19
    Nie wiem
    Bardzo lubie firme bandi i uwazam, ze wiekszosc kosmetyków ma bardzo dobrych.Opakowanie i zapach cudowne.Niestety krem nie wygladzil moich malych zmarszczek za to mialam po nim opuchniete oczy. Chyba nawet go nie wykonczylam tylko poszedl w pewnym momencie do kosza..Moze po prostu nie dla mnie. Używam tego produktu od: 2lata Ilość zużytych opakowań: 1szt
    Tyris
    26 marca 2012 o 10:41
    tak tak tak!
    Krem miałam okazję wygrać w konkursie organizowanym przez firme Bandi. Nigdy nie uzywałam kremu pod oczy i moja skóra mimo młodego wieku nie wyglądała najlepiej. Po pierwszym tygodniu zauważyłam znaczne zmieny.. skóra stała się nawilżona a zmarszczki zaczęły znikać! Obecnie po kilku miesiącach stosowania mogę powiedzieć że moje oczy odmłodniały o jakieś kilka lat. Ponad to krem ma swietne opakowanie z pomkpką, przez co jest bardzo higieniczny. Nie szczypie w oczy, nie uczula. Nie ważą się na nim kosmetyki - szybko sie wchłania. Jest bardzo wydajny.. stosuję około pół roku a zużyłam dopiero 1/3 opakowania. Polecam! Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1/3 opakowania
  • 15 lutego 2012 o 12:47
    Dobry jako profilaktyka
    Kremu używam od 6 miesięcy, działa delikatnie, bardziej jako profilaktyka zmarszczek, minimalnie spłyca już istniejące, świetnie nawilża delikatną skórę pod oczami (dodam że nie mam ani "worów" ani cieni pod oczami więc nie wypowiem się czy na to działa), nie napina, daje uczucie komfortu, nie pozostawia tłustego filmu. Krem jest mega wydajny, świetnie się go dozuje. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 14 kwietnia 2011 o 18:43
    przyjemny
    Trochę bałam się płacić tyle kasy za ten krem, ale nie zawiodłam się. +nawilża skórę wokół oczu + przy dłuższym stosowaniu skóra staje się bardziej elastyczna (u mnie już po miesiący były efekty, ale mam 27 lat więc może moja skóra jeszcze tak reaguje szybko) co, wydaje mi się, w późniejszym czasie opóźni proces starzenia się tej części twarzy + jest bardzo wydajny, ale i pojemność jak na krem pod oczy jest duża + opakowanie jest półprzeźroczyste, pod światło widać ile jest jeszcze kremu + opakowanie higieniczne, z pompką + nie zmarnuje się przy końcu ponieważ krem wypychany jest od spodu + wystarczy dosłownie kropla na jedno i drugie oko, więc krem jest napraaaawdę wydajny i cena w tym przypadu jest adekwatna - sprawa techniczna - trzeba delikatnie naciskać pompkę żeby wyszło tyle kremu ile trzeba, inaczej będzie się marnował, ale trzeba dojść do wprawy Używam tego produktu od: dwa i pół miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie (jeszcze długo) pierwszego
  • 4 grudnia 2009 o 20:46
    godny polecenia
    dobry kremik idealnie się rozprowadza i wchłania, super nawilża, nie pozostawia tłustego filmu, jednak mimo iż mam mieszaną cerę w okresie grzewczym nie wystarcza. Polecam go więc na wiosnę, lato i wczesną jesień, świetny jako baza pod makijaż, skora odprężona i wypoczęta Używam tego produktu od:2miesięcy Ilość zużytych opakowań:1