WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Sephora Lasting and Perfecting Corrector Korektor maskujący z dwoma końcówkami

• 13 lutego 2015 o 10:34
    tak/nie
    Oj nie kupię go ponownie. Produkt jest w porządku do maskowania niedoskonałości, pod oczy wydaje mi się za ciężki. Teraz opakowanie, ech: - ciężko się otwiera - bardzo, bardzo ciężko się wykręca - łatwo go niedomknąć Dla mnie nie musi opakowanie być piękne, ale jak jest tak niefunkcjonalne to przykro mi, ale nie zakupię ponownie. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 16 października 2014 o 19:46
    sprawdza się całkiem nieźle
    Kupiłam go w fazie testowania różnych korektorów i muszę przyznać że jestem raczej zadowolona z efektów jego działania + dwie końcówki - mała (precyzyjna) na punktowe niespodzianki i większa na przebarwienia + można nim dokładnie zakryć co nam przeszkadza bo krycie dość mocne + w użytkowaniu, gdy się spieszymy, niezastąpiony bo szybko się nim pracuje -trzeba go dobrze rozetrzeć i wklepać w skórę bo może się odznaczać - może miejscowo wysuszać i bardzo podkreśla suche skórki - mogą być trudności z dobraniem odcienia - nie jest zbyt trwały - cena chyba nie jest do końca proporcjonalna w stosunku do jakości Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 27 kwietnia 2014 o 20:01
    Coś w niej nie gra
    Kupiłam ten korektor na jakiejś promocji -40% na markę sephora do tego dwie kredki i cienie. Moja cera mimo, że zbliża się do 30tki to jeszcze pozostawia wiele do życzenia. Mnóstwo przebarwień, jakieś niespodzianki oraz cienie pod oczami to porządny arsenał do maskowania. Korektor posiada dwie końcówki, cieniutka jest fajna bo precyzyjna i można dokładnie załadować korektorem delikwenta. Duża zakrywa większe powierzchnie jak cienie pod okiem no i ok - ALE CO Z TEGO jeśli korektor widać z daleka i odznacza się niemiłosiernie od podkładu?!!? Jak nałożyłam pod oczy to otrzymałam efekt edzi górniak, jak zamaskowałam jakiś ubytek po pryszczu to widać z daleka, nie pomaga rozcieranie, klepanie, itp itd. nadal widać. Szkoda bo zadaniem korektora jest maskować i dawać efekt drugiej skóry, a w przypadku sephory zamiast odwrócić uwagę od niedoskonałości to on ją przyciąga podwójnie. Dlatego tylko 2 gwiazdki Używam tego produktu od: msc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 1 kwietnia 2014 o 16:34
    nie jest zły, ale kolory ma kiepskie
    wyjątkowo poręczny korektor:) plusy: +kryje i maskuje co trzeba, +jest bardzo wygodny w użyciu, nawet w pośpiechu nie problemów z aplikacją, +ładnie się stapia ze skórą, +nie uczula, nie podrażnia, +nie ciemnieje, minusy: -mac studio finish lepiej kryje i lepiej stapia się ze skórą, -kolor-jest dosyć dziwny, z grubszej strony zbyt pomarańczowy, a z cienkiej zielonkawy, nie zwróciłam na to uwagi póki Mama nie powiedziała, że mam coś na twarzy :( mimo to, jest to kolejny bardzo dobry produkt sephory Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 25 grudnia 2013 o 13:27
    mój mały hit
    Korektor ma kiepskie recenzje, więc postanowiłam je trochę podreperować ;) Ale co, gdzie i dlaczego to już za chwilkę. Mam cały cyrk na buzi, mimo wieku wskazującego na powolne odpuszczenie niespodzianek, one wciąż mają się u mnie doskonale i nigdzie się nie wybierają (kończę 22 lata). Wypryski (czerwone podskórne cholerstwa wegetujące tygodniami), kaszka z zaskórników (lubią zdobywać nowe horyzonty, rozprzestrzeniają się dosłownie wszędzie), przesuszenia (ale takie że jak dotknę to się sypię) i czasami naczynka. Same widzicie, że takiej skóry nie można nazwać młodą i pełną zdrowia, pomimo prób leczenia, pielęgnacji wysokopółkowej itp itd (w pewnym momencie powiedziałam: mam do w..., nie robię z tym nic i o dziwo działa :D). Potrzebuję więc artylerii która zakryje mój inwentarz, nie obciąży skóry i będzie wyglądała (względnie) naturalnie. Podkład już znalazłam (właściwie dwa), czas na poszukiwanie korektora. W ostatnim czasie przerobiłam: sztyft artdeco, kremowy bobbi brown, mac prolonwear, wspomniany stick sephory i vichy dermablend. Zdecydowanym zwycięzcą jest Sephora, dlaczego? Efekt i aplikacja: Daje najnaturalniejszy efekt przy superprecyzyjnym kryciu. Nie potrzebuję pędzelków (jak do macowego korektora), żeby zakryć moich nieprzyjaciół dokładnie,a jednocześnie mam dwa odcienie w jednym produkcie: ciemniejszy dla czerwonych kolegów i jaśniejszy na blizny. Trwałość: tu mogłoby być lepiej. Z racji że zawsze mam dwie sztuki, jedną do poprawek, jedną w domu. Oceniam na około 4-5h, niestety nie dłużej, mimo przypudrowania. Relacja cena-jakość: Produkt jet dość wydajny Ciemniejsza strona znika szybciej, ma bardziej kremową konsystencję, łatwiej się go aplikuje, cieńsza końcówka znika zdecydowanie wolniej. Produkt starcza mi na około pół roku codziennego stosowania (a wierzcie mi jest co codziennie zakrywać). Uważam że 49 zł w regularnej cenie to cena bardzo OK, ale na promocji wychodzi za około 30 zł. Podsumowując: korektor jest świetny do maskowania niedoskonałości na twarzy. Pod oczy się nie nadaje (stąd te okrzyki niezadowolenia poniżej). Jeżeli szukacie multifunkcjonalnego korektora którym obskoczycie wszystkie niedoskonałości łącznie z sińcami pod oczami, to nie jest produkt dla Was. Nadaje się na wypryski, zaczerwienienia i blizny. Tutaj sprawdza się doskonale i mnie nigdy nie zawiódł. Z czystym sumieniem polecam, to mój mały hicior ;) Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: cztery