Essence Fancy Nails, Nail Stickers (Ozdoba do paznokci)

• 3 maja 2014 o 14:03
    Niektóre świetne, niektóre słabe
    Mam różne z tej serii i różnie się zachowują. Tak się akurat składa, że zdjęcia mam tylko tych gorszych naklejek, a tych świetnych nie zrobiłam. Jak zrobię, to dodam. Te ze zdjęcia: Kwiatki ładne, ale kompletnie niepraktyczne. Są za duże, nie mieszczą się nawet na kciukach, trzeba docinać nożyczkami to,m co wystaje. Odrywają się kawałeczki już po godzinie, mimo użycia insta dri na wierzch. Odstają, i to spod insta dri, są bardzo grube. Ciężko je odkleić od folii, zdarza się, że się lakier zepsuje, a kwiatek nie chce się odkleić i tak. Ciężko się je zmywa - od paznokci też nie chcą się odkleić, kiedy się je chce zmyć, za to odrywają się kawałkami same, kiedy powinny się trzymać. Poza tymi B&W mam jeszcze kolorowe drobne kwiatuszki, jak na zdjęciu przy opisie. I te są już zupełnie inne. Delikatne, cienkie, nie odrywają się od paznokcia, lepiej się zmywają. Pasują do płytki, nic nie wystaje. I ogólnie wyglądają dużo ładniej. Wszystkie kupiłam na wyprzedaży w Naturze i taka cena mi pasuje. Używam tego produktu od: 2-3 lat Ilość zużytych opakowań: kilka
    lergie
    23 kwietnia 2014 o 11:17
    Fajne zdobienia za przystępną cenę!
    Mam kilka opakowań różnych naklejek essence, kupowanych głównie w promo po 3-4zł (zdarzały się kiedyś po 7 na półce :O) Najbardziej podobają mi się paseczki imitujące koronkę. Jedyne z czym trzeba uważać -lakier najlepiej jak będzie całkowicie wyschnięty zanim położymy na niego naklejkę, bo może się odznaczyć w dziwny sposób. Używam tego produktu od: paru miesięcy Ilość zużytych opakowań: trochę tego mam :D
  • 16 czerwca 2011 o 22:03
    Takie sobie.
    Piękne \'wzorki\',ale niestety bardoz krótko się trzymają na paznokciach i trochę trudno sięje odkleja.Ale wzorki to rekompensują,a czego spodziewać się po naklejkach za 4,50 zł.;) Używam tego produktu od: niedawna Ilość zużytych opakowań: kilka \'naklejek\'
  • 6 marca 2009 o 20:14
    Śliczne :)
    Są bardzo ładne! Kupiłam sobie w wersji z kwiatkami. Na początku gdy chciałam nałożyć oderwał się płatek kwiatka, którego musiałam wyrzucić, bo nie nadawał się do użycia. To samo działo się z drugim kwiatkiem. Oczywiście do trzech razy sztuka - za trzecim razem jakoś si e wprawiłam w nakładaniu/odklejaniu. Są bardzo delikatne dlatego trzeba uważać. Co do poprzedniej recenzentki... Cyrkonie nie są samoprzylepne. Miałam cyrkonie. Nakłada je sie na jeszcze nie wyschnięty lakier, a potem zamalowywuje się jeszcze jedną warstwą (najlepiej bezbarwnego lakieru). Jakość najlejek też nie najlepsza, ponieważ od tych większych kwiatków się odklejają płatki. Jeden straciłam w kąpieli,a drugi gdzieś w szkole. Ogólnie to jeśli pociągnie się je zmywaczem to tracą kolor. 3 gwiazdki daje za odporność (bo są takie jedno-dniowe) i również 3 za ogólną ocenę (są ładne). Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 23 października 2008 o 18:06
    a ja sie zawiodlam:(
    a ja niestety skusiłam sie na zakup tych naklejek ale w wersji cyrkoni. I niestety nie utrzymywaly sie one nawet sekundy na paznokciach. Bardzo ładnie wyglądają ale ich trwałość pozostawia sporo do źyczenia.... Używam tego produktu od:tygodnia Ilość zużytych opakowań: 3 cyrkonie:)