L'Oreal Paris Accords Naturels, Potrójne cienie do brwi i powiek

• 26 grudnia 2013 o 19:55
    przyjemne
    Dostałam je w prezencie. Trwałe ładne pudełko. Cienie mają dobrą pigmentacje wydajne i do tego ładne kolory. Niestety aby się nie rolowały potrzebuje bazy pod cienie i to jest minus ale i tak je bardzo lubię. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: pierwsze
  • 31 maja 2013 o 22:23
    Bardzo je lubię
    Dość trwałe,małe ale wydajne lubię je za kolory idealnie sprawdzają się zarówno do codziennego makijażu jak i wieczornego smoky eyes Minusem może być jedynie cena ale warto zakupić je na promocji. Gwiazdkę odejmuję za cenę Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
    julaa20
    8 listopada 2012 o 9:07
    dobre
    na poczatku nie bylam przekonana czy dobrze kupilam :) jednak nie zaluje -3 kolory w 1 -cienie sa "dla brunetek " i "blondynek " -dlugo sie utrzymuja -wydajne troszke za drogie ale jak sa dobre to warto kupic :) Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 1 (polowa)
    emiie
    24 października 2012 o 21:44
    kocham je !
    Pierwszą mini paletkę z tej serii kupiłam kiedy skończyła się moja ukochana Made For Me Naturals a okazało się, że teraz są już tylko te. Szczerze, troszkę żałuję, że poprzednia wersja została wycofana, ale tylko dlatego, iż wcześniej dostępne były 4 cienie, a nie 3 ;-) Zestaw jest zamknięty w bardzo solidnym, plastikowym opakowaniu. Gwarantuję, że cienie nie posypią się w drobny mak, kiedy przez przypadek je upuścimy. Pigment jest super. Trwałość również. Makijaż wytrzymuje z powodzeniem cały dzień. Cienie nie osypują się nie rolują na powiece. Naprawdę polecam Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: ok 3 szt.
    malwi73
    2 października 2012 o 13:46
    Moje ulubione cienie
    Oceniam kolor 322- Dusky Coral Cienie dostałam w prezencie , ale kolor okazał sie trafiony. Mam niebieskie oczy i kiedyś podkreślałam to niebieskimi cieniami. Gdy dostałam tę paletkę zakochałam sie w niej +Łatwośc aplikacji +Można stopniować sobie kolory i ich intensywność +trwałość cieni- u mnie do 10 godzin + kolory świetnie dobrane do niebieskich oczu +są bardzo wydajne Minusy sa tylko 2 -troszkę zbierają się w załamaniach powieki - I oczywiście cena. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1