Isana Med, Duschöl Olejek pod prysznic

• 29 października 2014 o 16:49
    Przeciętny
    Olejek pod prysznic kupiłam dlatego, że jestem w ciąży i każda forma dodatkowego nawilżenia i natłuszczenia jest mile widziana. Daje olejkowi 2+...nie zaszkodził, ale i nie zrobił nic nadzwyczajnego. Nie zaszkodził, bo nie spowodował alergii, podrażenienia czy przesuszenia. NIc nie zrobił, bo nie zauważyłm, żeby w jakikolwiek sposób natłuścił skórę i nie ukrywam, że trochę na to liczyłam. Zawiodłam się na nim. W moim przypadku produkt trochę bez sensu. Mało wydajny, rzadki. Dużo lepiej wypada przy nim żel z mocznikiem pod prysznic. POdsumowując, kupiłam, zużyłam, ale więcej nie kupię, bo nie widzę sensu i dodatkowych walorów tego produktu. Używam tego produktu od: niecały miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 23 października 2014 o 16:31
    fajny
    Fajny olejek do mycia, delikatny, nie podrażnia i nie wysusza skóry, choć nie nawilża na tyle bym nie musiała używać balsamu nawilżającego, ale przesuszu, jakiego doznaję po większości żeli pod prysznic, nie ma. Konsystencję ma dość rzadką co jest trochę niewygodne (przelewa się przez palce) ale za to łatwo się rozprowadza. Nie pieni się ale to mi akurat zupełnie nie przeszkadza. Natomiast przeszkadza mi zapach, niby delikatny ale jakiś taki mdły i smrodliwy. To nieco psuje przyjemność używania tego produktu, ale nie wpływa na jego właściwości myjące, które bardzo mi odpowiadają. Wydajność słaba za to cena niewygórowana i dobra dostępność. Opakowanie nie odpowiada mi - trudno się dozuje i jest wiecznie oblepione resztkami olejku. Myślę, że od czasu do czasu będę kupować, bo świetnie myje i nie podrażnia. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie, 2-gie w trakcie
  • 27 marca 2014 o 21:14
    Olejek godny uwagi, tylko trochę zbyt rzadki
    Olejek ten można kupić w bardzo dobrej cenie, nawet bez promocji, bo za coś ok. 4zł. Konsystencja jest rzadsza niż olejek z Eucerinu, i przez to przelewa sie przez palce i chyba szybciej sie kończy. Zapach trochę dziwny i mdły... Ale to kwestia przyzwyczajenia. Po użyciu nie ma potrzeby używania balsamu, skóra nie jest wysuszona. Skład jest króciutki i treściwy. Kosmetyk wystarczył mi na cztery miesiące używania, ale w tym czasie używałam tez kilku innych kosmetyków, a więc moja opinia nie jest miarodajna. Podsumowując: jak dla mnie olejek jest trochę zbyt rzadki, i przez to szybko sie zużywa, ale oprócz tego bez wad. Używam tego produktu od: ok. czterech miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 19 grudnia 2013 o 2:26
    TAK!
    plusy: + pachnie lepiej niż poprzednik z Isany + nawilża + koi skórę + delikatnie się pieni, mi na tym szczególnie nie zależy + skład + cena + dostępny w Rossmannie + nie wysusza, nie powoduje podrażnień + uniwersalny - dobry do golenia nóg ;) + pozostawia skórę gładką i miękką minusy: - niewydajny - tragiczne opakowanie, wszystkie olejki nawet na półce w Rossmannie są lepkie i otwarte pomimo jego wad, nie sięgam już tak chętnie po drogeryjne żele z SLS, które może miały lepsze opakowanie, zapach i wydajność, ale tragicznie przesuszały mi skórę Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 27 listopada 2013 o 20:27
    straszny bubel...
    Zielonego pojecia nie mam co też skłoniło mnie do zakupu tego olejku. Plusy: *tani *dostepny w każdym Rossmannie *wygodne opakowanie Minusy: *śmierdzi niesamowicie (jak dla mnie to zapach gumy z dziecięcego smoczka) *niewydajny (wystarczył na 3 razy) *trzeba użyc go baaardzo dużo aby się "umyć" *klei się nawet po dokładnym spłukaniu *nie pieni się *nie myje (skóra po prysznicu jest klejąca i nieprzyjemna w dotyku) Nigdy więcej go nie kupię i nikomu nie polecam. Używam tego produktu od: 3 dni Ilość zużytych opakowań: 1 (200ml)