Eau Thermale Avène Eluage Corps (Przeciwstarzeniowy balsam odbudowujący i nawilżający do ciała)

• 3 listopada 2009 o 23:01
    Dla mnie rewelacja!
    Po zużyciu dwóch opakowań utwierdziłam się w przekonaniu, że przynajmniej dla mojej skóry ten balsam jest naprawdę dobry. Zdecydowanie ujędrnia i nawilża, jest przyjemny w aplikacji i lekki w konsystencji ale efekt odżywienia utrzymuje się naprawdę długo. Zapach neutralny, nie nachalny. Ogólnie produkt jeden z najlepszych a używam kosmetyków z wyższej i najwyższej półki:) Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2
  • 13 sierpnia 2009 o 20:19
    tragedia
    jeszcze czegos tak fatalnego w zyciu nie kupilam. mam sucha skore a ten kosmetyk tylko pogorszyl ten stan. po jego uzyciu czuje totalny dyskomfort, naskorek wyglada jaklby sie mial oderwac, skora z tej suchosci robi sie "biala". bardzo lubie kosmetyki avene, jednak to "cudo" za 128zl wurzucilam do kosza. nawet te najtansze balsamy z supermarketu sa o niebo lepsze od eluage.. Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1
    musscat
    23 lipca 2009 o 13:47
    hmmmmmmmmm
    Balsam o bardzo małej pojemności, denerwują mnie kosmetyki do ciała, które zawierają tylko 150 ml! Mam odmienne zdanie co do konsystencji tego kosmetyku, dla mnie jest zbyt rzadka, trochę przeciekająca przez palce podczas aplikacji. Opakowanie wygodne z pompka, wystarczy nacisnąć i otrzymujemy malutka porcyjkę balsamu o brzoskwiniowym kolorze. Bardzo dobrze się rozprowadza, błyskawicznie się wchłania pozostawiając jednak delikatny film. Z racji pojemności i używania od pasa w dół kosmetyków antycelulitowych stosowałam na plecy i całe ręce, bo są to obszary, które najczęściej wystawiam na szkodliwe działanie warunków atmosferycznych, więc chciałam je trochę zregenerować i odmłodzić :) Ale oprócz dobrze nawilżonej i gładkiej skóry obiecanych efektów ujędrnienia i odmłodzenia nie zauważyłam, choć używałam go znacznie dłużej niż trzy tygodnie :( Zapach neutralny, ani ładny ani brzydki. Używam tego produktu od:kilka tyg Ilość zużytych opakowań:1
  • 22 maja 2009 o 11:01
    Poprawny
    Koncze pierwsze opakowanie. Oto co moge napisac na temat tego balsamu: - ma gesta kremowa konsystencje, a jednak swietnie sie wchlania - skora jest rzeczwiscie dobrze nawilzona, lekko tlustawa konsystencja powoduje, ze rowniez dobrze odzywiona - szczegolnych efektow odmladzajacych nie zauwazylam (wlasciwie to zadnych) - niestety rowniez nie ujedrnia (chociaz wg producenta powinien). Duze lepsze efekty daje ujedrniajacy Dove albo No7) - jest sredniowydajny, - zapach neutralny Używam tego produktu od:3 tygodni Ilość zużytych opakowań:1