Artego Extracto Care, Colored Hair Shampoo Szampon pielęgnujący do włosów farbowanych

tilmik2
    12 czerwca 2010 o 9:53
    nie polecam
    Zdecydowanie zgadzam sie z poprzedniczkami, szampon polecony przez fryzjerke,ale zupelnie nie da sie nim myc wlosow, nie pieni sie trzeba go duzo uzyc zeby umyc wlosy, nie da sie rozczesac zupelnie. ogolnie nie polecam. Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1
    ap1983
    20 kwietnia 2010 o 20:59
    więcej nie kupię
    Dostałam próbkę szamponu tej firmy tylko z dopiskiem "magic color" szampon wydal mi się super, super się pienił, więc "pobiegłam" kupić szampon do włosów farbowanych. Jestem bardzo rozczarowana, szampon wogóle się nie pieni, mam wrażenie że bardziej wysusza włosy, a co najgorsze podrażnia mi skórę głowy, swędzi mnie. Ten szampon chyba jest dobry dla osób które mają przetłuszczające się włosy. Nie polecam. Używam tego produktu od:kilku tygodni Ilość zużytych opakowań:1 w trakcie
  • 21 marca 2010 o 22:28
    Dla cierpliwych.
    Szampon kupiłam ponieważ poleciła mi go fryzjerka. Pachnie bardzo przyjemnie, ale to chyba jego jedyny plus. Mam długie włosy i po umyciu tym szamponem, nawet po nałożeniu odżywki- rozczesywanie ich to była prawdziwa męczarnia. Wg mnie nie nawilza a wysusza włosy. Nie zauważyłam też połysku. Szału nie było. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1
  • 9 lutego 2009 o 15:48
    Nie wiem
    Kupiłam ten szampon, bo w sklepie zachwalali, że to taka dobra firma, a ja nie wiem, mam trochę mieszane uczucia. Bardzo ładnie pachnie - słodkimi migdałami. Nie wiem czy przedłużał trwałość koloru. Włosy po nim były raczej błyszczące i miękkie, ale na pewno nie jest to szampon do włosów przetłuszczających się, gdyż wydawało mi się, że obciążał jednak włosy i jeszcze szybciej się przetłuszczały. Ale nie podrażniał skóry głowy i trochę jednak może poprawił wygląd włosów. Używam tego produktu od: ok. 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1