Clarena Dermasebum Line, Anti - Acne Serum Serum przeciwtrądzikowe

kicacz
    8 maja 2012 o 15:07
    Krem używam od 2 miesięcy, jak na 15 ml to jest w miare wydajny, ale nie zauwazyłam po nim jakiejs rewelacj. Wypryski faktycznie troche szybciej sie goją, kolor kremu( jasna zieleń) maskują niedoskonałosci. Zapach - średni. Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 15 września 2010 o 16:02
    świetny
    Poleciła mi to serum kosmetyczka. Naprawdę jest bardzo dobry. Od czasu gdy go używam zauważyłam ,że pojawia się mniej wyprysków , a jak już coś się " wykluje" to jest mniejsze i szybciej znika. Ale co najważniejsze uspokaja cerę nie wysusza jej wręcz nawilża. Jestem z tego bardzo zadowolona. Choć nie warto używać codziennie. Ja stosuje co 2-3 dzień i jest wszystko ok:) POLECAM WSZYSTKIM! Używam tego produktu od:2 miesiące Ilość zużytych opakowań:1
  • 1 sierpnia 2010 o 15:39
    :P
    Uzywałam owego serum bardzo długi czas, gdy byłam u kosmetyczki poleciła mi go i dawała 100% efekty po zużyciu 1 opakowania i w sumie tak się stało, już po 4 uzyciach widoczne były efekty , cera była wygładzona , stany zapalne zostały zlikwidowane , swietny zapach oraz konsystencja .. lecz do pewnego czasu .. wiadomo skóra do każdego kosmetyku zaczyna się przyzwyczajać w szczególności że jest to kosmetyk przeciwtrądzikowy którego używa się na codzień( nawet kilka razy dziennie)ja byłam można powiedzieć że \uzależniona od niego\ :P za każdym razem gdy mi się skończył kupywałam następne opakowanie .. a w raz z tym widziałam coraz to mniejsze efekty .. :( a więc w koncu pomyślałam logicznie że to jest bez sensu , w szczególności że clarena nie jest zbyt tania bo za 15ml flakonik dawałam ponad 50 zł ..i wybrałam sie do apteki:p tam bardzo łaskawa Pani poradziła mi że na trądzik KOSMETYKI jak clarena powinno się uzywać najwięcej 3 miesiące.. poleciła mi marke AVENE są to doskonałe DERMOKOSMETYKI z wodą termalną ..i od tego czasu używam kremu AVENE CLEANANCE świetnie matuje skóre i nawilża ją :P a jeśli ktoś ma problemy z trądzikiem i długo się z nim boryka to same kremy nie pomogą .. trzeba działac od środka .:P Używam tego produktu od:1roku Ilość zużytych opakowań:dużo:P
  • 16 sierpnia 2009 o 16:41
    ok
    Ilość wyprysków rzeczywiście się zmiejszyła, jeśli chodzi o zaskórniki to jest ich trochę mniej. Podoba mi się to, że krem ma w sobie delikatne maluteńkie srebrne drobinki, co fajnie wygląda na skórze i odrobinę maskuje zaczerwienienia. Jest dość wydajny. Dobrze nawilża skórę. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w połowie 1