Acetony i removery do paznokci

bebeauty Nail Polish Remover Ultra Strong Zmywacz do paznokci z pompką

Nasi użytkownicy zostawili 73 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Raava
    31 marca 2025 o 13:44
    Ku przestrodze
    Bardzo, ale to bardzo silny zmywacz! Niestety produkt jest za mocny! Ok usuwa lakier, ale przy okazji wysusza płytkę i okolice paznokci. Daje bardzo tępe wykończenie, a u mnie efekt jest wręcz alergiczny. Bardzo wysusza skore wokół paznokci, która twardnieje. Nie polecam i uważajcie!
    Wady:
    • Za mocny produkt!!!
  • 1 lutego 2025 o 13:52
    Najbardziej nieładny zapach zmywacza jaki kiedykolwiek miałam
    Ten zmywacz kupiłam w Biedronce, ponieważ na szybko potrzebowałam zmywacza. Jego cena pozostawia wiele do życzenia, bo no cóż… widziałam tańsze. No ale kupiłam. Zmywacz ma okropny zapach. Wiadomo, liczę się z tym, że każdy zmywacz zapachem nie grzeszy i nie odejmuję za to gwiazdek. Natomiast ten zmywacz okropnie, wręcz toksycznie śmierdzi. Zapach ten jest bardzo intensywny, wyczuwalny, roznosi się po całym domu. Żeby skorzystać z tego zmywacza muszę natychmiast po aplikacji na wacik go zakręcić. Pompka, którą posiada nie spełnia kompletnie swojego zadania. Aby użyć zmywacza muszę go całkowicie odkręcić, by uzyskać odpowiednią do zmycia lakieru ilość. Zmywa dobrze, ale tak jak każdy inny zmywacz. Efektu ,,strong” tutaj nie ma. Opakowanie z wierzchu klasyczne, ładne.
    Zalety:
    • dobrze zmywa
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • okropny zapach
    • brak efektu ,,strong”
    • aceton w składzie
    • niewygodny w użyciu
  • 7 stycznia 2025 o 21:50
    Zadowoli Cię jeśli masz małe wymagania i niski budżet
    Na pierwszy rzut oka całkiem spoko. Plastikowa buteleczka z wygodnym dozownikiem, niby klasyk, ale ten pompkowy mechanizm naprawdę ułatwia życie. Jednakże, jak każda miłość z supermarketu, ma swoje minusy, napisy na opakowaniu szybko zaczynają się ścierać, co widać na załączonych przeze mnie zdjęciach. Po kilku użyciach buteleczka wygląda tak, jakby przeżyła niejedną kosmetyczną bitwę. Ale przecież nie dla wyglądu kupujemy zmywacz, prawda? Zmywacz śmierdzi. Tak, aceton zawsze trochę daje po nosie, ale ten to prawdziwa bomba. Musisz otworzyć okno w łazience, nawet zimą i to nie żart. Jeśli zmywasz paznokcie w łazience, zapomnij o komforcie, siedzenie przy otwartym oknie w styczniu stanie się twoją nową rzeczywistością. Jeśli chodzi o zmywanie, to radzi sobie... tak sobie. Jasne kolory schodzą dość łatwo, ale ciemne lakiery, brokaty czy hybrydy to zupełnie inna historia. Możesz trzeć i trzeć, a on i tak zostawi Ci na paznokciach rozmazane resztki. Efekt? Nerwy i uczucie, że chyba jednak ten tani zmywacz nie jest taki ultra strong. A teraz najgorsze. Po sesji z tym zmywaczem twoje paznokcie i skórki będą wyglądały jak pustynia Sahara. Aceton robi swoje, płytka paznokcia wysusza się na wiór, a skórki błagają o nawilżenie. Bez porządnego kremu do rąk albo olejku regeneracyjnego ani rusz. U mnie po kilku użyciach pojawiły się pęknięcia na skórkach, a paznokcie straciły blask. Be Beauty Ultra Strong Zmywacz do Paznokci z acetonem to typowy przykład produktu z supermarketu, który zadowoli cię, jeśli masz małe wymagania i niski budżet. Jasne, jest tani, łatwo dostępny i ma wygodny dozownik, ale jego wady: intensywny zapach, przeciętna skuteczność i wysuszające działanie sprawiają, że raczej nie sięgnę po niego ponownie.
    Zalety:
    • tani
    • plastikowa buteleczka z wygodnym dozownikiem
    Wady:
    • napisy na opakowaniu się z czasem ścierają
    • strasznie śmierdzi
    • mocno wysusza płytkę paznokcia i skórki wokół
    • nie zmywa dokładnie brokatu, hybryd, ciemnych lakierów
  • 19 czerwca 2024 o 21:39
    Polecam
    Efektywne usuwanie lakierów hybrydowych bez konieczności długotrwałego moczenia czy intensywnego pocierania. Dzięki temu zmywaczowi proces usuwania lakieru staje się szybki i wygodny, co jest ogromnym plusem, zwłaszcza dla osób, które cenią sobie oszczędność czasu. Nie wysusza paznokci jak i skórek. Opakowanie zmywacza jest praktyczne i estetyczne, łatwe do przechowywania i aplikacji. Aplikacja jest prosta dzięki odpowiednio zaprojektowanej butelce i dołączonej do niej nakrętce z wacikiem, co ułatwia precyzyjne dozowanie i aplikację produktu.
  • 25 lipca 2023 o 19:54
    Świetny Remover w super cenie
    Spokojnie radzi sobie nawet z mocno napigmentowanymi tradycyjnymi lakierami jak i rozpuszcza lakier hybrydowy. opakowanie z bardzo wygodną pompką. Jak dla mnie .... nie potrzeba innego :) Tani i łatwo dostępny.
    Zalety:
    • zmywa nawet lakier hybrydowy
    • nie uczula
    • nie podrażnia