Mypa Aloe Vera, Anti Breakage Shampoo Szampon do włosów bardzo suchych i zniszczonych

• 17 października 2012 o 16:32
    i to jest to
    I to jest jeden z nielicznych szamponów które mi pasują.Ma fajną konsystencję i zapach.Jest delikatny mimo,że zawiera w składzie SLES .Myje mi dobrze włosy,nie przesusza ich.Zmywa oleje itp.Włosy są po nim świeże aż do następnego mycia.Warto!
  • 10 grudnia 2011 o 11:20
    już tylko on:)
    Jedyny szampon z jakim się spotkałam (a uwielbiam zmieniać szampony - może dlatego, że nigdy żaden nie zadowolił mnie w wystarczającym stopniu), a który faktycznie nawilża włosy. Są miękkie, błyszczące, jak po odżywce, a efekt ten bez żadnych żadnych silikonów! Podejrzewam o to ten aloes, rzeczywiście wysoko w składzie. Szampon jest delikatny dla włosów i bardzo dobrze zmywa oleje. W rzeczywistości nie mam ani suchych ani zniszczonych włosów, ale lubię używać takie szampony,bo moim zdaniem świetnie zapobiegają takim dolegliwościom włosowym. Po tym szamponie są zregenerowane i błyszczą aż po końce, które są miekkie i wygładzone jak po jedwabiu :) Szampon jest bardzo wydajny, używam go już prawie miesiąc a ubyło jedynie niecała 1/3 butelki 300 ml. Jego jedyną wadą jest to,że dostępny jest jedynie w drogerii Natura, a i to na półce - przynajmniej u mnie stoją góra dwie butelki tego szamponu. Używam tego produktu od: prawie miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1/3 pierwszego i przede mną jeszcze wiele
  • 21 października 2011 o 20:15
    Naprawdę godny polecenia
    Szampon bardzo dobry, wyciąg z aloesu wysoko w składzie, przede wszystkim nie podrażnia skóry głowy, co często zdarzało mi się w przypadku innych szamponów, bardzo dobrze oczyszcza włosy, nie plącze ich, nie sprawia, że są suche i sianowate, są po nim miękkie, ładnie się układają. Bardzo ładny skład, wydajny, niewielka ilość wystarczy do umycia włosów. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1, na zmianę z innymi
    gubis
    20 września 2011 o 11:44
    lubię!
    bardzo fajny szampon! do niedawna uważałam, że szampon ma przede wszystkim myć, oczyszczać. stosuję naturalną pielęgnację włosów od ponad 2 lat i na chwilę obecną ich stan jest bardzo dobry - mogę sobie pozwolić na używanie odżywek/masek nie przy każdym myciu w związku z czym, zaczęłam zwracać większą uwagę na pielęgnacyjne własciwości szamponów. ten konkretny zawiera dużą ilość aloesu, co daje się odczuć przy używaniu - włosy są miękkie, nawilżone, błyszczące. bardzo dobrze się pieni, łatwo spłukuje, nie \'skrzypi\' we włosach. lubię, lubię, lubię....;) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
    Vegusia
    7 września 2011 o 12:08
    Godny polecenia
    Jeśli mam wybierać szampon z slsem i ogólnie lepiej oczyszczający - to wybieram zdecydowanie ten. Uzywałam wcześniej wersji do włosów tłustych u nasady, a suchych na końcach, ale ten wydaje mi się nieco lepszy. +dużo aloesu w składzie, + włosy miłe w dotyku, miękkie, delikatnie nawilżone + długo świeże, - moja skóra głowy nie lubi, gdy używam go zbyt długo, bo wtedy czasem swędzi i nasila się mój łupież, ale wielkiej tragedii nie ma, - /+wydajność i cena wypadają tak średnio. Polecam do używania na zmianę z innymi, łagodniejszymi szamponami w roli oczyszczacza. Jak zauważyły Wizażanki, szampon ma tendencję do plątania włosów, ale dobra szczotka i po sprawie, więc dla mnie nie jest to minus. *mam włosy dość szybko przetłuszczające się, czasem suche końcówki Polubiłam i będę wiernie wracać. Używam tego produktu od: Około dwóch miesięcy na zmianę z innymi Ilość zużytych opakowań: 3/4 pierwszego