Bath & Body Works Signature Collection, Sensual Amber EDT

• 15 sierpnia 2012 o 21:26
    Nie, nie i jeszcze raz nie!!!!
    Wodę kupiłam w ciemno i to był błąd, ponieważ zdecydowanie nie przypadła mi do gustu. Jej zapach (a może raczej smród) jest paskudny, duszący, mdlący... Po prostu śmierdzidło... Używam tego produktu od: już nie używam Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno
    Twitter
    17 marca 2012 o 19:36
    Słodka ambra, mrrrau
    Lubię ambrę i dziwię się, że tak późno natrafiłam na jej słodko-uwodzicielską wersję (z podziękowaniami dla SzatAnki :D ) Jest to wydanie ambry słodkiej do obłędu i upojenia lub bólu głowy - zależy od odporności osobnika testującego. Dla mnie jest to upojne wcielenie ambry: słodkie, zawiesiste, miodowe, ładne, choć bez cienia intrygi czy tajemnicy. Ten zapach daje z siebie wszystko od pierwszego momentu, zdradza się z całą swoją sensualnością, bezwstydnie, nie kryje nic na później, nie kokietuje, nie obiecuje. Czy dobrze to czy to źle? Nie wiem, zależy co kto lubi. Czasami lubię takie bezpośrednie, jednowątkowe zapachy, wiem po co sięgam, dostaję to od razu i nie ma żadnych podchodów czy niedomówień. Jeśli zachcę ambry słodkiej, z wanilią, z miodem, z watą cukrową, to sięgnę po flakon Sensual Amber. Trwałość dobra. Może kiedyś kupię sobie flaszkę? Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: samplerek
  • 22 lutego 2012 o 15:42
    przytłaczająco przesłodzony
    Zamówiłam odlewkę tego zapachu w ciemno i jest to pierwszy produkt tej firmy jaki poznałam. Jestem kompletnie zawiedziona. Zapach jest bardzo przytłaczający. Dusi swoją słodyczą i po chwili mam ochotę się od niego uwolnić. Bardzo przypomina make me wonder avonu. Kojarzy mi się z cukrową chatką baby Jagi ;) Używam tego produktu od: dzisiaj Ilość zużytych opakowań: w trakcie odlewki
    Kamlisa
    3 grudnia 2011 o 11:39
    skąd my sie znamy...?!
    Mam wersje w nowym opakowaniu, 75 ml niestety...Niestety, bo dla mnie wszystko ponad 30 ml to horror. Moje zapasy starcza mi na lata, a ciagle cos nowego mnie kusi...Butelka ciezka, niezbyt poreczna, sredniej urody. Kojarzy mi sie z seria Charlie Revlona... Zapach jest słodki, w kierunku jadalnych, z nutka pomaranczy Wiecej nut nie rozrózniam, choc to one i opisy dziewczyn mnie skusiły - jak zwykle, w ciemno :) Gdybym miała w miescie perfumerie i mozliwosc testowania rozmaitosci - moje zapasy nie byłyby tak przerazajace :D A tak...kupuje...kupuje...kupuje... Sensual Amber jest przyjemny, słodkim i ciepłym zapachem - załuje, ze trwałosc u mnie słaba. I meczy mnie jedno - do czego jest tak bardzo podobny....?! Z cała pewnoscia miałam cos, co na mojej skorze brzmiało identycznie...Niestety, nie wiem, co to jest...Jakas sezonowa escada...? Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie 75 ml
  • 26 listopada 2011 o 9:17
    Udane :)
    Posiadałam jedynie 4 ml odlewkę, ale dziś już wiem, że na pewno kupię kiedyś cały flakon :) Dziewczyny poniżej już tak pięknie opisały zapach, że nie mam nic do dodania... Początek iście owocowy: pomarańczowo-śliwkowy. I czuć tu śliwkę! Potem zapach staje się bardzo slodki, momentami dla mnie wręcz zbyt mdły... Z gatunku jadalnych. W końcowej fazie czuć głównie wanilię z pralinkami. Trwałość b. dobra - 5 godzin intensywnego pachnienia :) Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: odlewka 4 ml