On Line Mydło w płynie 'Magnolia'

• 14 listopada 2011 o 22:03
    Słabo
    Mam 2 wersje - magnolię i lipę, jedno stoi w kuchni, drugie w łazience. Lipa jeszcze jest ok, ale magnolia to pomyłka. Ręce są tak samo szorstkie po myciu jak przed. Ale najgorsze jest to, że mydło potwornie wysusza skórę! To jedyne mydło, po którym muszę nakładać krem do rąk, bo suchość aż mi ściąga skórę. :/ Nie polecam. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 3 października 2011 o 22:58
    Totalne rozczarowanie
    Kupiłam to mydło w pośpiechu, potrzebowałam bo nieoczekiwanie skończyło się poprzednie. Nie miałam jednak dużego wyboru, a że to nie kosztowało wiele i miało wersję uzupełniającą (do dozownika) zdecydowałam się na zakup. Niestety mydło ma niemal same wady. Jest rzadkie, oczyszcza przeciętnie, okropnie wysusza dłonie, nie pozostawia zapachu, jest bardzo niewydajne. Jedyne co mogę powiedzieć dobrego to pochwalić zapach magnolii - śliczny i nie chemiczny, ale co z tego jeśli wyczuwalny tylko krótką chwilę podczas mycia. Używam tego produktu od: około miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie uzupełniacza 500 ml
    elbrus
    8 listopada 2009 o 21:54
    najgorszy produkt - zero
    M A S A K R A wydajność katastrofalna. Po prostu znika! wysusza zapach jest tylko na początku przez chwilę po umyciu nie mam wrażenia czystych rąk... :/ Nie polecam - delikatnie mówiąc Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: już jedno zużyte!!
  • 25 września 2009 o 13:31
    tylko zapach na +
    Myślałam, że nie może być kiepskiego mydła w płynie... Do czasu kupienia tego. W skrócie: - nie pieni się - jest niewydajne - zdecydowanie nie nawilża - a wprost przeciwnie, skóra po użyciu jest sucha, jakby śliska , nieprzyjemne uczucie. Jedyne co jest pozytywne w tym mydle to zapach. Ale jest dość mocny i jak ktoś jest wrażliwy, to może być zbyt intensywny Już mydło w płynie z biedronki jest lepsze. Używam tego produktu od: kilku tyg. Ilość zużytych opakowań: pierwsze (i ostatnie)
  • 22 października 2008 o 20:31
    bardzo lubie
    jestem uczuleniowcem, i byłam mile zaskoczona ze mydło za troche ponad 4 zł jest tak dobre, nie boje sie ze dostane wysypke, tak samo dobrze sprawdza sie jako srodek do higieny intymnej, bo nie moge płynów tak licznie reklamowanych, a po ty mydle nic mi nie jest :) Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań: bardzo dużo