BeneFit Erase Paste Rozjaśniajacy krem kamuflujący

• 10 listopada 2016 o 6:06
    Moze byc
    Kupilam poniewaz szukalam czegos na moje straszne cienie pod oczami a moj ukochany YSL Touch Eclat sie skonczyl. Wybralam odcien medium. Wydaje mi sie, ze produkt jest zbyt gesty zeby go uzywac pod oczami, zawsze zbiera mi sie w załamaniach. Generalnie krycie ma bardzo dobre, ale nie jestem przekonana do odcienia, ktory jest dosc rozowy i nienaturalny.
  • 14 marca 2016 o 14:25
    ciężki, lepki, na pewno nie pod oczy
    Bardzo gęsty, producentowi chodziło o dobre krycie, ale przez to jest ciężki, klei się, warzy. Kolorów mało, trudno je dobrze dobrać. Jako kamuflaż na twarz też robi plamy. I najgorsze to warzenie, efekt łuszczącej się przetłuszczonej skóry. Jest masa dużo lepszych korektorów i kamuflaży. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: pół
  • 10 maja 2015 o 18:28
    Dobry na zakrycie cieni pod oczami
    Mam ten korektor od kilku miesięcy. Jeśli chodzi o opakowanie to nie do końca do mnie przemawia szpatułka i słoiczek, no ale okej, da się żyć. Mam go w odcieniu najjaśniejszym, bałam się że będzie i tak za ciemny, ale ma całkiem fajny taki łososiowy odcień. Szkoda że nie ma mniejszych i tańszych jednocześnie wersji, gdyż nie jestem w stanie zużyć go w czasie przydatności (6 miesięcy od otwarcia) i niestety się zmarnuje. Przechodząc do samego produktu - jest kremowy, super wklepuje się go delikatnie palcami, wtapia w się w skórę pod wpływem ciepła dłoni. Stosuję go w \'gorsze dni\' pod oczy i póki co to chyba jeden z najlepszych korektorów pod oczy jaki spotkałam, należy jednak uważać żeby nie przesadzić bo można zrobić sobie efekt odwrotny do zamierzonego. Wydaje się mi jednak trochę za ciężki na co dzień, więc z tego powodu żałuję że nie ma wersji mniejszej tego produktu. Jeśli potrzebujesz zakryć cienie pod oczami, polecam, ja nie stosuję go jednak codziennie i nie wiem czy kupię ponownie bez promocji, bo jednak jest dość drogi jak na korektor pod oczy na 6 miesięcy. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Silanah
    5 maja 2015 o 0:02
    średnie 120 zł
    Łatwo się rozprowadza, najlepiej wklepując opuszkami palców. Jest wydajny i nie podrażnia skóry pod oczami. W Sephora kosztuje 120 zł i według mnie nie jest wart takiego wydatku. Przy takiej cenie spodziewałam się lepszych efektów przy kamuflowaniu cieni pod oczami. Nie zauważyłam, żeby działał cuda. Gdyby kosztował 1/4 swojej ceny byłabym zadowolona. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 21 grudnia 2014 o 18:06
    trwały, do zdjęć, ważna odpowiednia aplikacja
    Jeśli chodzi o korektory, to w zasadzie do tej pory nie znalazłam ideału, a większość wypadała zupełnie do kitu :( Ten korektor (odcień 01) kupiłam na zasadzie" "no dobra, znowu coś wypróbuję";). Efekt mnie mile zaskoczył, choć nie od razu... Jest w małym słoiczku z dołączoną szpatułką, co mnie zmyliło i zanim nie przeczytałam instrukcji, używałam go źle i miałam plan, żeby go zjechać ;) Jeśli ktoś po wstaniu stosuje kostkę lodu, na to serum z lodówki w żelu i zbyt szybko nałoży korektor, to efekt będzie opłakany ;) Korektor jest zbity, tępy, w formie praktycznie stałej, potrzebuje ciepła, żeby wniknąć w skórę. Nakładam go po ok. 10 min od wcześniejszych zabiegów na oczy, rozgrzanym palcem, wtedy ładnie mięknie i świetnie się rozprowadza, wnikając w skórę i zlewając się z nią jednolicie. Plusami jest to, że: * nie podkreśla zmarszczek, wręcz je tuszuje * pięknie i naturalnie rozświetla * trzyma się cały dzień i daje radę nawet dzielnie przetrwać trening * odbija też światło w bruzdach nosowo-wargowych i nieźle je tuszuje * jest świetny do zdjęć Minusy to: * cena versus 6 miesięcy przydatności do użycia po otwarciu, co chyba tylko i wyłącznie można zużyć do wizażu modelek do sesji w ciągu pół roku i w tym kontekście wydajność może być zaletą, w innym razie sens by miało opakowanie o połowę mniejsze i o połowę tańsze * szpatułka według mnie nie ma zastosowania Pudełeczko wygląda jak gadżet lalki barbie, co nie wiem, czy jest wadą czy zaletą, bo w sumie jednak mnie rozśmiesza ;) Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 napoczęte