WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Oriflame Giordani Gold, Eye Pencil Kredka do powiek

migaaa
    7 maja 2018 o 9:39
    Kredka od lat.
    Kredki używam już nawet nie pamiętam jak długo ale bardzo długo. Jest trwała i ładnie maluje. Świetna jest końcówka gabczasta na koncu kredki. Świetnie rozciera dopelniajac makijaż oczu.
    Zalety:
    • świetnie maluje intensywną czernią
    • wydajna mam kredke od bardzo dawna
    • cena adekwatna
    • wielki plus za gabke na koncu kredki która świetnie rozciera
  • 23 kwietnia 2018 o 22:44
    Mocna pigmentacja
    Zamówiłam tą kredkę już jakiś czas temu i sprawdza się całkiem nieźle. Mięciutka tak jak lubię i mocno na pigmentowana, można ją rozejrzeć lub nie jak kto woli. Starcza na długo więc jest wydajna i bardzo dobra jakiściowo polecam ;)
    Zalety:
    • Jakość
    • Design
    Wady:
    • Cena wysoka
    U konsultantki
  • 22 października 2017 o 13:43
    Świetna
    Kredka jest bardzo dobrze napigmentowana.Jest miekka.Ja ja stosuje na linie wodną oka.Nie wiem jak sprawdzi sie jako eyeliner na powieke gorną.Trwala,nie rozmazuje sie.Kredka ma ładny złoty design.
    Zalety:
    • trwalosc
    • dobrze napigmentowana
    • łatwosc aplikacji
    U konsultantki
    shwit
    25 kwietnia 2017 o 19:57
    Świetna
    Jak dla mnie jest to jedna z lepszych kredek do powiek. Ładnie się rozciera, można ją z łatwością zagruntować. Jest delikatna, kremowa, kolor jest intensywny. Starcza na długi czas. Można użyć jej do makijażu dziennego jak i do wieczorowego. Można wykorzystać w każdy sposób, zaczynając od rysowania kresek kończąc na smokey. Polecam!
    Eylyn
    6 czerwca 2015 o 19:10
    Strzał w 10!
    + bardzo ładny kolor, z przyjemnością noszę w kosmetyczce :) + kredka dość solidna, nie miałam problemu z zatyczkami, nie pęka ani nie łamie się + przy struganiu wkład nie wypada ani nie niszczy się + wybrany przeze mnie kolor (czarny) jest naprawdę bardzo ładny i głęboki + nakładanie kredki nie sprawia najmniejszego trudu, jest miękka, co sprawdza się szczególnie przy makijażu linii wodnej + utrzymuje się zadowalająca długo (tzn ok 5 godzin) oczywiście nie jest to rekord ale według mnie całkiem przyzwoity wynik jak na kredkę + gąbeczka całkiem fajna, można zrobić dzięki niej z kredki całkiem niezłą bazę pod mocny wieczorowy makijaż na powiece - czasem zbiera się u nasady rzęs, co powoduje raczej mało estetyczny efekt - cena regularna jest dość wysoka, na szczęście łatwo trafić na promocję Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: 2 sztuki