Essence French Manicure Silky-Pastel

• 21 lutego 2010 o 19:55
    cudeńko
    zacznę od tego, że lakierów do paznokci używam od jakiś 25 lat! niejedno już widziałam, ale ten lakier do codziennego manicure jest niezastapiony.z racji zawodu myję ręce w pracy kilkanaście razy, do tego dochodzi płyn do naczyń, sprzątnie...i co i nic przez kilka dni dłonie wyglądają po prostu estetycznie, a na codzień to wystarczy.Używam tego produktu od: długo Ilość zużytych opakowań:w trakcie drugiego
    isa666
    1 sierpnia 2009 o 13:09
    Nie zawiodłam się
    Bardzo fajny lakier do delikatnego frencha :ehem: Jest bardzo trwały, nie odpryskuje, błyskawicznie wysycha, przy malowaniu nie robią się smugi(co się często zdarza przy jasnych lakierach) a paznokcie delikatnie perłowo się błyszczą. W dodatku cena jest śmiesznie niska a jakość naprawdę dobra. Polecam! Używam tego produktu od: ok. 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jeszcze w trakcie 1 buteleczki
  • 5 grudnia 2008 o 15:42
    dobry
    mam lakier pastelowy,do frakcuzkiego manicure,jest troszke za jasny,wolałabym ciemniejszy kolor,i to jest jedyny jego minus,a tak to same plusy,szybko schnie,długo trzyma sie na pazurkach nie odpryskuje,i jest nie drogi polecam Używam tego produktu od:2 tygodni Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
  • 14 listopada 2008 o 14:33
    ok
    mialam juz 3 kolory z tej serii i jestem bardzo zadowolona, lakier trzyma sie na paznokciach ok 5 dni, nie odpryskuje i nie robi smug, nie wysycha. wlasciwie nie ma wad, dobra cena, nieporownywalnie lepszy od rimmel czy inglota. polecam:-) Używam tego produktu od: kilku miesiecy Ilość zużytych opakowań: 3