Sther Lorys, Jaborandi, Odżywka do włosów słabych i łamliwych

• 23 sierpnia 2013 o 17:27
    Jestem bardzo zadowolona :)
    O Lorysach dowiedziałam się z Wizażu. Pierwszym z nich był Oil Snake. Zachęcona jego pozytywnym działaniem sięgnęłam po Jaborandi. Nie zawiodłam się :) Plusy: + działanie Włosy po Lorysie bardzo łatwo rozczesać. Są gładkie, wręcz śliskie. Mam włosy półdługie i mniej więcej od połowy nakładam Loryska. Daje bardzo dobre efekty. Włosy faktycznie mniej się łamią bo są dobrze nawilżone i odżywione. + cena Zapłaciłam 15 złotych za 1 kg odżywki. Za tak świetne działanie to są grosze :) + wydajność Wielkie pudło wydaje się nie mieć dna. Używam go już od ponad dwóch miesięcy a wciąż jestem w połowie. +/- zapach Jest specyficzny. Mi się kojarzy z szamponem Familijnym, który pewnie wszyscy znają ;) Nie przeszkadza, ale może niektórych denerwować. Warto pomęczyć się z tą odżywką i przeboleć jej zapach bo efekty są tego warte - dostępność To wielki problem wszystkich Lorysów. Ja widzę je tylko w Auchanie. Trzeba się nieźle natrudzić, aby ją zdobyć. Używam tego produktu od: czerwiec 2013 Ilość zużytych opakowań: pierwsze w połowie
  • 17 sierpnia 2013 o 14:44
    Zbawienny śmierdziuch
    Szukałam czegoś, co będzie <b>jednocześnie maską i odżywką</b> w sensownej cenie i dużym opakowaniu. No i znalazłam! Z Lorysami nie rozstanę się zapewne nigdy z powodu ich działania, ceny, pojemności i podwójnego zastosowania. Na razie jestem w połowie <b>Jaborandi</b> Wzięłam w sumie na ślepo nie czytając etykiety. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła swoją lekką formułą. Ja stosuję ją tak: &#8594; 1 minuta dla rozczesanych włosów bez obciążenia zaczynając nakładać od ucha. &#8594; 5 minut dla puszystych włosów i zdrowych włosów. &#8594; 30 minut, jako maska głęboko nawilżająca pod torebką foliową. &#8594; 7 godzin, na sen w czepku dla całkowitej regeneracji. Działa naprawdę bardzo dobrze, ale... Ma jedną bardzo istotną wadę, która odbiera jej tytuł &quot;Mojego Typu&quot;... Jest to... <b><u>ZAPACH!!! </b></u>, który przypomina mi starą szafę, tudzież stęchliznę oraz jakiś... ? Nie mam słów, śmierdzi przeraźliwie, dlatego to jeszcze nie KWC. Wypróbuję na pewno, nie wiem, czy wrócę, ale na pewno będę o nim pamiętała. Używam tego produktu od: Kwietnia Ilość zużytych opakowań: Pół
  • 21 października 2012 o 10:52
    REWELACYJNA!
    Stanowczo jedna z moich ulubionych odżywek!!! Za cenę ok 15 zł mamy litr świetnego produktu. Doskonale sprawdza się jako odżywka do codziennego stosowania, jeszcze lepiej zaś jako maska. Im dłużej potrzymamy ją na głowie, tym lepiej :) Włosy są po niej lśniące, gładkie i miłe w dotyku. Dobrze się układają, są sypkie, nie są obciążone. Polecam wszystkim. Używam tego produktu od: trzech miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 20 kwietnia 2012 o 21:36
    Fajna odżywka
    Odżywka jest OK. Wyraźnie poprawia kondycję włosów, jest wydajna, dobrze się spłukuje, ładnie pachnie i kosztuje niewiele. W moim Auchanie rzadko bywa więc miałam ją tylko raz, ale będę polować, bo jest bardzo przyzwoita. Nie podrażniła mi skóry na głowie, którą drażni absolutnie wszystko. Polecam. PS A propos jednej z poniższych recenzji - po co przez kilka lat używać odżywki, która jest kiepska, plącze włosy i ma kiepskie składniki?
  • 20 kwietnia 2012 o 20:58
    cudowne włosy
    Odżywka jest idealna do użytku codziennego, włosy są pełne blasku i dobrze się rozczesują. Moje włosy były słabe i łamliwe ale po kilku użyciach odzyskały swą dawną formę. Ma piękny zapach, który odpowiada nie tylko mi. Odżywka nawilża włosy ale nie czuję się, żeby były one przetłuszczone tylko świerze, nie to co po innych odżywkach &quot;nawilżających&quot;. Pod względem jakości i ilości odżywki cena robi dobre wrażenie. Używam tego produktu od: ok. 1 rok Ilość zużytych opakowań: 2 kg