Miss Sporty Be Connected, Liquid Eyeshadow (Cienie w płynie do powiek)

emma007
    10 maja 2013 o 20:04
    niezły
    Kupiony na allegro w ramach eksperymentu (3,79 zł :D) Mam cień w kolorze złoto-brązowym i muszę przyznać, że jest nawet nienajgorszy ;) Rzeczywiście nakładanie jest przyjemne, szybkie i łatwe, chociaż czasami trzeba nałożyć dwie warstwy. Po wyschnięciu jest trwały i nie kruszy się, ale może to kwestia bazy pod cienie. Polecam spróbować za taką cenę :) Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 10 listopada 2010 o 12:00
    przyjemny cień za grosze
    Cień ma kremową konsystencję, nakłada się go za pomocą aplikatora (gąbeczki). Aplikator jest średni, czasem trochę smuży, ale można w razie czego poprawić trochę palcem. Mam śliczny waniliowy odcień Sublime. Jest mocno błyszczący, daje metaliczne wykończenie. Nałożony jedną cienką warstwą na powieki niestety nie kryje dostatecznie, pozostawia jedynie delikatny połysk. Dlatego zazwyczaj dokładam mu jeszcze dodatkową warstwę. Efekt końcowy bardzo mi się podoba - jest mocno błyszczący. Świetnie wygląda w duecie z brązową lub czarną kreską linerem. Używam go też do rozświetlania wewnętrznych kącików oczu. Jest bardzo trwały, u mnie spisuje się bez szwanku długie godziny. Ze względu na płynną konsystencję i dobrą trwałość nie używam już pod niego bazy:). Jest raczej wydajny, tani. Podoba mi się to łączenie dwóch kosmetyków w jeden. Opakowanie zwykłe, nastolatkowe, nic szczególnego. Polecam wszystkim lubiącym mocny błysk i metaliczne cienie. Zwolenniczkom naturalnego makijazu i połysku w stylu delikatnej satyny raczej się nie spodoba. Zwłaszcza kolor Sublime jest piękny :love: Używam tego produktu od: okoł0 roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 14 października 2010 o 13:17
    Dobry, dobry, dobry!
    Przyjemny, ma fajne metaliczne odcienie, trzyma się kilka ładnych godzin, nie zbiera się w załamaniach. Ogólnie godny polecenia, za taką cenę! Rewelacja, kolorystycznie przebija Max Factor Masterpiece, ale trwałościowo Max Factor wygrywa. Łatwo się nakłada, stanowi bardzo fajny gadżet w torebce młodej dziewczyny lub nastolatki. Super! Używam tego produktu od: 2-3 lata Ilość zużytych opakowań: kilka ich było
  • 1 maja 2010 o 14:32
    Kosmetyk wszech czasow
    Po zakupie pierwszego cienia planuje zakup wszystkich kolorow (niestety duzo ich nie ma). Swietna odmiana po pradycyjnych cieniach. Zaraz po nalozeniu ma sie uczucie chlodzenia powieki, ale mija ono po kilkunastu sekundach. Poczatkowo cien jest mokry i music minac chwila az zmieni konsystencje i stanie sie pudrowy. Przy nalozeniu niewielkiej ilosci efekt jest delikatny. Powieka pieknie sie mieni i zyskuje wyrazu. Cien jest trwaly, wytrzymuje kilka godzin. Smiesznie niska cena dodatkowo zacheca do zakupu. Po dluzszym czasie uzywania tego kosmetyku zmianiam swoja ocene na jeszcze lepsza. Dodalam jedna gwiazdke, poniewaz dla mnie jest to kosmetyk wszech czasow!! Niegdy wczesniej nie udalo mi sie uzyskac tak pieknie blyszczacej, mieniacej sie w swietle powieki. Kosmetyk fenomenalny do rozswietlenia kacikow oczu i pod luk brwiowy. Wyglada rewelacyjnie jako samodzielny cien a takze nalozeny na cien sypki. Zdecydowanie moje odkrycie kosmetyczne!! Używam tego produktu od:kilku dni Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
  • 2 kwietnia 2010 o 13:36
    Daje super efekt
    Mam dwa kolory taki zielonozłoty nr 800 i błękitny nr 700 są świetne dają fajny imprezowy efekt, jednak uważam, że na co dzień są za mocne, za to idealne na sylwestra, dyskoteke itp Rzeczywiście utrzymuje sie bardzo długo. Fajnie sie je nakłada bo jest takie wrazenie zimnych powiek. Trzeba jednak miec wprawę do aplikacji, poniewać cień czasami nie chce rozprowadzać się równomiernie. Najlepiej zeby udało sie za pierwszym pociągnięciem bo nakładając 2 warstwę wszystko zepsujemy. Ale nie ma powodu do obaw ja nauczyłam się już po dwóch razach i jest git. na pewno kupię jeszcze inne kolory. Polecam Używam tego produktu od: sylwestra 2010 Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2