IVR Swiss+Made Maseczka oczyszczająca z glinką Maseczka do twarzy

• 22 stycznia 2014 o 12:35
    Najlepszy produkt oczyszczjący jaki stosowałam
    Bardzo efektywna maseczka. Świetnie uspokaja skórę, stany zapalne skóry są w widoczynym stopniu zmniejszone po jej zastosowaniu. Skóra jest świerza, zmatowiona. Pory zmniejszają się. Produkt jest wydajny, a działanie na tyle silne, ze nadaje się do punktowego stosowania na zmianę skórną, lub tylko strafę T. Naprawdę rewelacyjny produt. Używam tego produktu od: 2lat Ilość zużytych opakowań: powyżej 10
    Ciapna
    16 grudnia 2013 o 9:36
    Nie działa
    Lubię testować nowe maseczki. Tę kupiłam na promocji, bo raczej nie kupuję maseczek za 10 zł. Starczyła mi na 3 użycia (gruba warstwa). Używałam tego kosmetyku pomocniczo z powodu wysypu po TriAcnealu. Nie mogę napisać, że jestem zadowolona. Wręcz przeciwnie, maseczka jest droga i oprócz ładnego zapachu nie przyczynia się do oczyszczenia twarzy. Nie niweluje wyprysków już widocznych ani podskórnych guli. Delikatnie rozjaśnia cerę. Ponadto maseczka jest bardzo trudna do zmycia, gdy nałoży się sporą ilość na twarz. Nie polecam osobom wymagającym. Posiadaczkom jednego wyprysku na tydzień może się spodobać. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 saszetka
  • 19 października 2013 o 15:28
    POLECAM!!!
    Maseczka IVR to maseczka oczyszczająca z glinką . Dostępna w rossmannie za około 10 zł. Producent obiecuje,że ta saszetka starcza na 3 użycia ... BZDURA ! Starcza na 4 !!! Co oczywiście zalicza się do wielkiego plusa ! Opakowanie genialne - wyciska się przez taką jakby " tubkę " i można ją na nowo zakręcić dzięki czemu nie dostaje się powietrze, a glinka nie twardnieje . Kolor ma zielonkawy jak to glinka . Zapach całkiem przyjemny, ale nie jest mocno wyczuwalny . Po nałożeniu odrobinę " szczypie " w twarz, ale to uczucie mija po kilkunastu sekundach ustępuje . Po zmyciu skóra jest bardzo dobrze oczyszczona,ukojona,zmatowiona ! Po 4 użyciach zauważyłem,że na skórze mniej pierdółek wyskakuje !! Polecam wszystkim mieszańcom,tłuściochom, tradzikowcom - na prawde maseczka genialna idealna na zastosowanie przed wielkim wejściem i przed zrobieniem makijażu !! Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: 2 czyli 8 użyć
    Tuniaa
    20 września 2013 o 9:40
    rozświetla cerę
    bardzo lubię zieloną glinkę w kosmetykach, dlatego wypróbowałam tę maseczkę (promocja w rossmanie, ok. 7 zł). w pierwszej chwili poczułam delikatne szczypanie przy nakładaniu, ale trwało to któtko, trzymałam wiec maseczkę przepisowe 10 minut. po zmyciu cera nie miała sladu podrażnień. była rozswietlona i przyjemnie napięta, bardzo spodobał mi się efekt. być może nie bedzie się utrzymywał bardzo długo, ale nie wymagam cudów. dodatkowy plus za to, że maseczka pozostaje elastyczna długo po nałożeniu (niektóre inne glinki szybko wysychają i tworzą się nieprzyjemne spękania od ruchów mimicznych) cena regularna ok. 12 wydaje mi się wygórowana, ale w razie promocji-chętnie kupię znowu Używam tego produktu od: 2 razy Ilość zużytych opakowań: 1 saszetka
    iwonet
    5 września 2013 o 18:44
    produkt niemalże doskonały
    Świetna maseczka, która daje naprawdę widoczne rezultaty. Zalety: -oczyszcza cerę, wchłania nadmiar sebum -ściąga pory -dobrze się aplikuje -nie wysusza i nie ściąga twarzy -ma praktyczne opakowanie Wady: -jest dość droga w porównaniu z innymi maseczkami w saszetkach -mi dwie maseczki wystarczyły na 5 razy (czyli o jeden za mało w porównaniu z obietnicami producenta) Używam tego produktu od: trzech tygodni Ilość zużytych opakowań: 2 saszetki