Dermika Acti Mat, Aktywny tonik wygładzający z kompleksem AHA/BHA

• 17 listopada 2013 o 17:03
    może do niego wrócę
    Tonik nie zdziałał cudów dla mojej skóry twarzy. Lubię produkty dermiki, są bardzo porządne. Ten tonik przyzwoicie oczyszczał zarówno przed jak i po nałożeniu makijażu. Cera po nim wyglądała na rozświetloną i wygładzoną. Oprócz bieżącego oczyszczania, tonik nie powoduje efektu długotrwałego. Nie zauważyłam po nim zmniejszenia skłonności do tworzenia się zaskórników, nie ułatwiał mi też zabiegów pielęgnacyjnych w postaci peelingu, czy masek oczyszczających. Może będę go jeszcze kiedyś stosować. Nie podoba mi się jeszcze, że nie mogę używać go w okolicy oczu, co jest trochę męczące, bo oddzielnie muszę używać toniku albo mleczka do demakijażu, a ile można....póki, co poszukam czegoś bardziej praktycznego. Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 14 czerwca 2012 o 20:36
    Taki sobie
    Stosowałam dłuższy czas razem z żelem oczyszczającym z tej samej linii. O ile żel mi nawet odpowiadał, to tonik w zasadzie nie robił mi większej różnicy. Ot, tonik jak tonik. Na pewno nie oczyszczał zbytnio porów, generalnie ciężko mi powiedzieć, żeby jakoś szczególnie na mnie działał. Przynajmniej nie podrażniał. Używam tego produktu od: przez ponad rok Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 24 maja 2011 o 22:16
    Jestem bardziej na nie!
    Stosuję ten produkt regularnie od miesiąca i nie widzę jakiś efektów poza tym,że mnie trochę wysypało nie wiem czy jest to spowodowane oczyszczaniem skóry przez tonic czy krem który również zaczełam stosować aven dianeal. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 31 marca 2011 o 19:05
    Nic nie robi
    Tonik nic nie robi. Nie niweluje zaskórników, nie złuszcza, nie zmniejsza wyprysków. świecenia się. Po prostu nic nie robi. Opakowanie jest ładne ale niehigieniczne. Nie jest też super tani i nie jest łatwo dostępny. Nie kupię go ponownie i nie polecam Używam tego produktu od: Roku Ilość zużytych opakowań: Jedno
    Feuiler
    4 marca 2011 o 23:08
    Wciąż daję mu szansę
    Tonik z pewnością nadaje się do cery tłustej i mieszanej ze względu na swój rewelacyjny sposób walki z tzw. błyszczeniem. Jeżeli natomiast chodzi o niwelowanie zaskórników, zmian trądzikowych - to idzie mu to dosyć opornie, ale wciąż daję mu szansę na wykazanie się w tym temacie. Cena jest przystępna, produkt wydajny. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego