Avon Nail Experts, Grow Potion Odżywka przyśpieszająca wzrost paznokci

• 14 lipca 2017 o 16:45
    Słabo
    Stosowałam miesiąc, a moje paznokcie nawet nie zostały nawilżone. Jak rosły tak rosły. Ale niestety natury i genów się nie oszuka. Delikatnie rozjaśniły moją płytkę. Ale lepszy efekt można uzyskać wyciśniętym sokiem z cytryny. Jak dla mnie to szkoda czasu na ten produkt.
    U konsultantki
  • 22 listopada 2014 o 21:42
    Polecam ! :)
    Polecam tę odżywkę , ponieważ sama ją używałam a miałam problemy z obgryzaniem paznokci i moje paznokcie nie dość że były brzydkie to też krótkie i dlatego postanowiłam kupić tę odżywkę i na prawdę jestem z niej zadowolona.Moje paznokcie są teraz długie i ładne ;) Zalety : - spełnia moje oczekiwania -paznokcie rzeczywiście rosną (szybciej niż myślałam ) - łatwo dostępna - tania bo teraz są po 10 zł Wady : -długo schnie (no ale co sie nie robi dla takiego efektu ) - łamią się paznokcie ( dlatego warto używać drugiej odżywki po stosowaniu ten np. Eveline )
  • 3 lutego 2014 o 2:01
    eee raczej nie
    Nie zauważyłam żadnych zmian po stosowaniu tego specyfiku, paznokcie wcale szybciej nie rosną, nie są wzmocnione ani twardsze. Odżywka ma oleistą konsystencje, przez co strasznie wolno się wchłania. Za tą cenę warto kupić coś innego Używam tego produktu od: miesiac Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 30 grudnia 2013 o 10:12
    dno
    Kupiłam ten produkt na promocji, jako że lubię odżywki które przyspieszają wzrost paznokcia, jednak totalnie się zawiodłam. Plusy: brak. Minusy: -dziwna, prawie oleista konsystencja -w żaden sposób nie wpływa na paznokcie, a już napewno nie przyspiesza wzrostu -długo się wchłania Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 30 grudnia 2013 o 9:47
    Nie wpływa na wzrost
    Kupiłam kiedyś ten produkt w promocji, z ciekawości. Nie zauważyłam w ogóle, żeby miał wpływ na wzrost paznokci. Ponadto ma "drażniącą" konsystencję- ni to lakier, ni to żel. Wchłania się długo. Jedyny plus to fakt, że pazokcie stają się mocnejsze- ale to tak jak przy standardowej odżywce do paznokci. Ten żel to żadna rewelacja. Używam tego produktu od: około 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze