Yves Rocher Démaquillant express yeux sensibles pour les yeux au bleuet (Dwuwarstwowy płyn do demakijażu oczu)

• 19 maja 2013 o 20:26
    wspaniały
    Idealnie zmywa nawet najbardziej oporne kosmetyki, nie podrażnia oczu, prawie bezzapachowy, łatwo się miesza. Jednak jest dość słabo wydajny. Największym minusem jest cena. Używam tego produktu od: półtora roku Ilość zużytych opakowań: dwa
    Veida
    2 kwietnia 2013 o 17:29
    Poza ceną - idał
    Doskonały produkt. Makijaż usuwa w mgnieniu oka. Bywa, że wystarczy mi jeden płatek do zmycia całego oka (kredka, cień, tusz)! Nie uczula, nie podrażnia. Minus - cena. 24 zł to dla mnie za dużo - kupuję tylko w promocji. Zdecydowanie polecam!!! Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: wiele
  • 18 lutego 2013 o 17:59
    Sprawdził się pod każdym względem
    Jest idealny do każdego rodzaju makijażu, nie podrażnia, chociaż nie byłam przekonana do płynu dwufazowego, bo wcześniejszy, który miałam nie spisał się najlepiej z tego jestem całkowicie zadowolona, widać niepotrzebnie unikałam tego rodzaju kosmetyków, jeśli poczeka się na promocje jest w przystępniejszej cenie. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1
  • 4 lutego 2013 o 21:04
    bardzo dobry
    bardzo dobry produkt, polecam wszystkim jego zakup + w promocji jest niedrogi + dobrze zmywa makijaż + podoba mi się że zostawia lekki tłusty film, dzięki czemu powieki nie są suche to mój pierwszy płyn do zmywania wodoodpornego makijażu, więc nie mam porównania, ale raczej kupię ten płyn ponownie
    chuleta
    4 lutego 2013 o 20:51
    Rozczarowanie
    Nie zawsze dobre opinie i promocja w sklepie okazują się być słusznym motywem do zakupu. Na pewno w przypadku tego płynu. Kompletnie nie radzi sobie z niektórymi kredkami do oczu oraz mocno napigmentowanymi cieniami. Staram się długo przytrzymywać na powiekach płatek kosmetyczny nasączony płynem, a to i tak nic nie daje. Mocne pocieranie oka też jest niedopuszczalne. Płyn zostawia tłusty film. Co gorsza, czasem powoduje wypadanie kilku rzęs, co się nie zdarza w przypadku innych płynów do demakijażu. Jestem zawiedziona praktycznie na całej linii... Dobrze, że rzeczywiście nie podrażnia oczu i dość szybko radzi sobie ze zmyciem tuszu Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1