Avon Far Away Paradise EDP

• 25 lutego 2012 o 20:00
    Sliczny zapach
    Kolejny zapach dla mnie :D Nic dodac nic ujac :) Pomimo ze za bardzo nie lubie produktow z Avonu to perfumy ( w szczegolnosci te ) bardzo mi odpowiadaja :D Sa kobiece, subtelne ... No i co najwazniejsze utrzymuja sie caly dzien :D Polecam ;)
  • 4 lutego 2010 o 12:19
    Piękny, ale...
    Zapach bardzo delikatny, subtelny, ogólnie ładniutki i milutki. Kupiłam go z ciekawości pomyślałam, że skoro tradycyjny zapach jest śliczny to ten również, no i nie zawiodłam się jest fajny, ale nie zastąpi tradycyjnego Far Away! Używam go od czasu do czasu:) Używam tego produktu od: ok. pół roku Ilość zużytych opakowań: niecała połowa pierwszej buteleczki
  • 25 listopada 2008 o 21:54
    nie jest zły
    Zamówiłam te perfumy na allegro i wprost zżerała mnie ciekawość co to za zapach. jak tylko dostałam przesyłkę rozerwałam opakowanie by wywąchać to cudeńko psik psik i.... niestety nie tego się spodziewałam. Zapach jest przyjemny, z pewnością bardzo kobiecy ale ma niewiele wspólnego z oryginalnym far away. I choć nie przepadam za wyjściową wersją tak jej edenowską młodszą siostrę uważam za mniej udaną. Myślę, że to kwestia gustu każdemu spodoba się coś innego. Ja nastawiałam się na słodki odurzający zapach a wyczuwam kwiatowe mydliny które dopiero z czasem powolutku powolutku przypominają odrobinkę far away. Duży plus za ciekawe opakowanie i trwałość. Zapach utrzymuje się calutki dzień, co ważne nie przyprawia o ból głowy i z pewnością dużej części pań spodoba się.Używam tego produktu od:dzisiaj Ilość zużytych opakowań:początek flakonu 50ml
  • 18 listopada 2008 o 0:42
    udany zapach
    W zgłoszeniu podałam cenę 5 funtów za 50 ml i nie wiem jakim cudem powyżej pojawiło się 10 funtów, duchy jakieś czy co? Ale do rzeczy: choć nie przepadam za avonowskimi pachnidłami ten jest naprawdę udany. Słodki, ale nie aż tak jak pierwowzór (który bez urazy odrzuca mnie na kilometr), przyjemny, delikatny choć długotrwały ,raczej na dzień, wyjątkowo mi się podoba. Myślę, że kupiony w ciemno nie zawiedzie większości kobiet i zdobędzie wiele fanek. Polecam, wart wypróbowania. Ciekawa jestem Waszych opinii. Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: zaczęte 50 ml