Avon Anew Beauty, Youth - Awakening Lipstick SPF 15 (Luksusowa szminka przeciw oznakom starzenia z filtrem SPF 15)

dddoris
    7 stycznia 2014 o 18:26
    WSPANIAŁA!
    Jest to najlepsza szminka jaką kiedykolwiek miałam. +miękka, kremowa, bardzo dobrze się rozprowadza, +ma fantastyczne kolory, -niestety jest też troszkę droga bez promocji Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: moja własna to 1, wcześniej podkradałam mamie
  • 28 listopada 2013 o 9:14
    Nie zauważyłam, żeby szczególnie dbała o usta
    Szminka niby dla starszych ust, możliwe, że i dla moich już;)) Tylko, że nie zauważyłam szczególnych właściwości. Jest dobra, ma śliczne kolory, natłuszcza i nawilża, ale zjadam ja migiem. Poza tym kolory są takie dziwne bo dużo jest ciemniejszych, takich róż-czerwień nie ma innych barw, wolałabym mieć większy wybór. Były piękne kolory Flash i Lila, ale zdjęli, nie wiem dlaczego?
  • 9 listopada 2013 o 16:19
    Najlepsza szminka w Avon
    Szminka Anew Silky Pink to najpiękniejszy kolor z serii szminek Avon Anew. Jest mocno nawilżająca ma tłustą kremową konsystencję, dzięki temu usta są soczyste nawilżone i piękne. Kolor jest przepiękny pudrowy róż. Minusem jest cena ok 40/45zł jednak ta szminka jest warta tej ceny, kupiłabym ją nawet gdyby kosztowała 100zł Drugim minusem jest jest jej dostępność bardzo rzadko pojawia się w katalogach Avon. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 6 opakowań
  • 10 listopada 2011 o 20:44
    Cudowna!
    Kocham te pomadki! Oto plusy: - jest bardzo miękka i kremowa - pięknie wygładza skórę ust, wydają się pełne - jest dość trwała - mój ulubiony kolor to Silky Pink - pastelowy, chłodny róż, idealny do makijażu nude :) Minusy: -cena niestety...ale warto czekać na promocję ;) - pomadka jest mało wydajna, ze względu na miękkość Polecam! Najlepsza pomadka z Avonu :) Używam tego produktu od: paru miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    Dewylek
    27 marca 2011 o 13:54
    trudno powiedzieć..
    spodziewałam się czegoś innego, zamówiłam kolor papaya pearl, myślałam, ze będzie taki jak w katalogu, a jak dostałam to się okazało, że to jest jakiś ciemny różowy. do tego ma te badziewne drobinki, których w katalogu nie widziałam (chociaz w następnym katalogu ten sam kolor wyglądał inaczej i miał drobinki, ale trudno, za późno). szminka ma fajną konsystencję, kolor można stopniować w zależności od tego ile się jej nałoży. i koniec plusów. szminka jest nietrwała, a co dziwne, zaraz po nałożeniu jej za pierwszym razem zaczęły mi pękać kąciki ust. nie wiem czy to przez nią, czy to jakiś zbieg okoliczności. więcej jej nie kupie, na kolorze się zawiodłam i nie zaryzykuje znowu.